Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dth 2013-01-13, 19:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-01-13, 19:32
Nie kupuje polskich szlugów. Ruskim też nie daje zarobić. Kupuje tytoń od rolnik stonesów. 60 blach za kilogram odparowanego, pokrojonego tytexu. Szału nima, ale papieroski napewno lepsze, niż ruskie cepy kitrane po bakach, śmierdzące wachą i do tego zdrowsze, bo bez żadnych dodatkowych substancji uzależniających, żadnej chemii, itd. Po przeliczeniu razem z gilzami, wychodzi niecałe dwa ziko za paczkę. Polecam każdemu palaczowi, ale musicie trafić na rolnik stonesa, który będzie miał dobry siuwax. Przed kupnem zmontujcie szluga na spróbowanie zawsze, żeby nie kupić jakiegoś siepacza.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 19:47
@dth
Zdaje sobię sprawe że ludzie sa popier*oleni w dużym stopniu hehe
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-01-13, 20:00 1
majster0000 napisał/a:

@Bard_Zerald

A jak bym zaczął sikać na przystanku i przy okazji zaczął sikać na ciebie to nie wku*wił byś sie ? wiem że są palacze którzy staną sobie z boku ale wiekszość ludzi jest zbytnimi ignorantami żeby pomyśleć żeby nie palić w obecności innych którzy sobie tego nie rzyczą.

Nastpena wazna sprawa to nie ja powinienem odejsc tylko palacz! wracajac do tego przykładu z sikaniem na przystanku to chodzi o to że sikając na przystanek jesteś szkodą dla otoczenia i pokazujesz jakim jesteś ignorantem więc dlatego to TY powinieneś póść sobie gdzie indziej a nie ja

Jasne, zgadzam się.
Palacz powinien odejść od ludzi, żeby na nich nie dmuchać dymem bo to nieprzyjemne i niegrzeczne i o to się nie czepiam. Jak jakiś to robi to jest chamem i można mieć o to do niego pretensje.
Ale hejt jest o to, że w ogóle ktoś śmie zapalić w ogóle.
Zgłoś
Black Snake 2013-01-13, 20:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
blendziooh 2013-01-13, 20:25
Zgłoś
suchy945 2013-01-13, 20:35
Nie kupuje fajek. Kupuje czysty tytoń w liściach. Taniej i zdrowiej. Dziękuję - dobranoc.
Zgłoś
Silnoręki 2013-01-13, 20:38
Wyjarałem może z 5 paczek w życiu i się nie uzależniłem. Dziwne..
Zgłoś
MareKSG 2013-01-13, 20:48
Mówiąc krótko: trzeba być debilem, żeby wydawać tyle kasy na coś co prędzej czy później odbije się na zdrowiu...
Zgłoś
gerwant 2013-01-13, 20:56
Nie lepiej kupić sobie za te pieniądze toto lotka. Przynajmniej zwiększają się szanse na lepsze życie a nie szybszą śmierć.
Zgłoś
kelolan 2013-01-13, 21:09
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-01-13, 21:24
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 21:53 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 22:31
@UP - i na co wydasz te swoje 300 tyś?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 22:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem