Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Nie będę terroryzował społeczności sadistica oryginałem. Dla odważnych ( youtube.com/watch?v=Zi1gortW-Zs ), ale ostrzegam, nadaje się na harda. Tutaj wstawiam humorystyczny komentarz do wypowiedzi tej feminazilgbtqueervegan idiotki.

Polecam kanał tego gościa, jest jeszcze parę śmiesznych komentarzy do wypocin internetowych wojowników lewactwa.

Jak za mocne na harda, to angielski wymagany na poziomie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prufk 2016-01-03, 22:38 3
kula w czape i zalatwione
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-03, 23:59 29
Jestem ślepy, a nie mogę na nią patrzeć.
Zgłoś
lobominator 2016-01-04, 1:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dzisiaj 2016-01-04, 1:35 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kocyk8000 2016-01-04, 3:21 4
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-04, 11:43
to przestroga czy propagowanie
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-04, 12:49 9
Zgłoś
kocyk8000 2016-01-04, 14:20
Zgłoś
SmileyRipper 2016-01-05, 9:56 1
Hey moron! You fking MORON!

Jakie to słodkie, kiedy ktoś używa zwrotów, których nie rozumie i wplata je w swoją wizję "równości". Wynika, że muszę zacząć przepraszać za to, że jestem mężczyzną, mam pracę, zarabiam i utrzymuję rodzinę, nie r🤬am facetów, nie wrzucam filtrów na zdjęcie profilowe i nie biorę udziału w działaniach Klubu Obrażonych Dzieciaczków... Albo poprostu pójdę się wys**ć i mi przejdzie
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-05, 20:56 1
na to gówno nie da się patrzeć
tak chodzi mi o to coś na filmiku
Zgłoś
Cruciator 2016-01-05, 20:58
it's a prank bro!! ;P
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-05, 21:09
ja nie jestem nawet w stanie zrozumieć o co tutaj chodzi, jakie CIS SRIS? wtf
Zgłoś
białywęgorz 2016-01-05, 21:16 5
To facet? To kobieta? Nie! To feministka!
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-05, 21:16
ktoś tak wyglądający nie może być normalny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem