Choroby weneryczne to lekkie skutki uboczne uprawiania seksu.
Ciężkie to dzieci.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-06-01, 13:14
Tata Ci tak powiedział?
@up
Tak, twój, przy flaszce. Do teraz nie może sobie wybaczyć, że nie założył wtedy gumy.
konto usunięte
2015-06-01, 13:31
@up
Twoja mama mówiła, że mogła nie wchodzić do wody z krabami... teraz widać skutki uboczne.
konto usunięte
2015-06-01, 13:35
BongMan napisał/a:
@up
Tak, twój, przy flaszce. Do teraz nie może sobie wybaczyć, że nie założył wtedy gumy.
Tak sobie wyobrażam BongMana
konto usunięte
2015-06-01, 13:41
BongMan napisał/a:
@up
A mi mówił, że nigdy nie będzie rozmawiał ze swoim krabim bękartem z sosnowca, bo bardzo niemiło wspomina tę historie, nie założył wtedy gumy, złapał jakiegoś syfa.
Złapał syfa w Przemszy i dał mu na imię morm.
konto usunięte
2015-06-01, 14:23
Wypraszam sobie. Ja nie żyje w wodzie jak jakiś krab.
W Przemszy to Ty łowisz kraby.
Zajęcia dziś wam szybciej skończyli, bo dzień dziecka?
Właśnie, P🤬dolka, a ty masz dzieci?
Jak to czytam to w sumie już nie chce mieć dzieci...
Mam. I zastanawiam się, czy więcej nie sprowadzić na świat.
up
Skąd je sprowadzasz? Tanie są małe Chinki, ale w większości to brzydkie stworki, a jestem estetą.
Małe Chinki są ze świata. A ja sprowadzam z kosmosu.