gdyby walczyli jak śpiewają, to cały świat by miał przechlapane.

Polecam wybrać się na koncert Chóru Alexandrova. Będą na jesieni znowu w Polsce. Przeżycie niesamowite. To jest właśnie ta dusza Rusinów, Polaków. Muzyka łączy. Śpiewają także "Róża czerwono, biało kwitnie bez" z Franka Dolasa, oraz inne. Siła głosu, aż trzęsie salą koncertową.

@Ocean: "Nie, nie jestem lewacką kur**"
Ty lewacka k🤬o!
Tak dla podtrzymania klimatu Sadistica
Ty lewacka k🤬o!

wszytko ładnie i fajnie ale ten rudy w niebieskiej bluzce to chyba z innej epoki

a nieee
bo to oryginalna wersja

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Rosja to nie kraj tylko stan umysłu ...
Ale kur*a żeby wojsko chórki śpiewało?
Jedziesz? Nie masz za co pić.
Ale kur*a żeby wojsko chórki śpiewało?
podpis użytkownika
Piłeś? Nie jedź.Jedziesz? Nie masz za co pić.
może i wojskowy chórek ale jest w cholere znany i lubiany na świecie i nie dali dupy jak Edytka z hymnem narodowym
chór Aleksandre Pustovalova oraz chór Aleksandrowa, to są dwa różne chóry jakby co

Chór Aleksandrowa, rok temu byli w Polsce, świetnie grają jeśli ktoś lubi taką muzyke. Jak zwykle nie brakowało Ktiuszy i Brunetki blondynki co brzmi równie dobrze. Polecam pójść posłuchać zasłużonych artystów Rosji jak to sie przedstawiają.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Ruskie to c🤬je, ale nikt nie zaprzeczy że śpiewać umieją.

Pan, który śpiewa pewnie specjalnie schyla się po mydło w czasie grupowego prysznicu:-)
Pan, który śpiewa pewnie specjalnie schyla się po mydło w czasie kąpania
Pan, który śpiewa pewnie specjalnie schyla się po mydło w czasie kąpania

Chóry wojskowe ogólnie są bardzo dobre.
US Army świetnie śpiewa Star Spangled Banner (przynajmniej to potrafią robić, bo walczyć nie potrafią), Wojsko Rosyjskie ładnie śpiewa Katiuszę a Izraelskie dobrze śpiewa ichnie hymny i piosenki.
US Army świetnie śpiewa Star Spangled Banner (przynajmniej to potrafią robić, bo walczyć nie potrafią), Wojsko Rosyjskie ładnie śpiewa Katiuszę a Izraelskie dobrze śpiewa ichnie hymny i piosenki.

Mam mieszane uczucia c🤬jowa piosenka ale wykonanie dobre... IMHO z bondowskich pieśni najlepszy jest goldenyeye