👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sorry, ale systemowo najlepszą serią jest Guilty Gear. Zaraz po nim jest BlazBlue i Persona 4 Arena. Aby tylko do premiery GG Xrd.
Z gier 3D teraz tylko się gra w UMvC3 i SF4AE.
Z gier 3D teraz tylko się gra w UMvC3 i SF4AE.

Metal Slug 3 to było coś na flipperach
Za Ziomka zawsze piwo!

Tekken 3 - najlepsza część serii. Virtua Fighter - o kosmos trudniejszy do opanowania i dobrze. w VF przypadkowa osoba zupełnie nic nie zdziała. szkoda, że nie ma więcej takich mordobić jak Tekken i VF.
ps. filmik pokazuje bardzo życiową sytuację. chociaż w czasie walki z leszczem nic nie przebije tekstu: "którym jestem?"
ps. filmik pokazuje bardzo życiową sytuację. chociaż w czasie walki z leszczem nic nie przebije tekstu: "którym jestem?"

@ thewhitestar
Bo jak cie zaskocze wszystkie bijatyki sa robione przez japonczyków.
Bo jak cie zaskocze wszystkie bijatyki sa robione przez japonczyków.

Sporo jest dobrych bijatyk, ale zależy co kto czego szuka. Dla mnie osobiście króluje Tekken, Street Fighter, Dead or Alive i Soul Calibur.
P.S
Tym co uważają się za "bijatykowych" kozaków polecam Tekken Tag Tournament 2... przez neta. Czasem to do gości dojść się nie da bo walą takie combo, że całe hp schodzi i można odłożyć pada. Dodam jeszcze, że jeśli ktoś jest fanem takich gier na konsoli to polecam zainwestować w arcade stick bo łatwiej ogarnąć kombinacje.
P.S
Tym co uważają się za "bijatykowych" kozaków polecam Tekken Tag Tournament 2... przez neta. Czasem to do gości dojść się nie da bo walą takie combo, że całe hp schodzi i można odłożyć pada. Dodam jeszcze, że jeśli ktoś jest fanem takich gier na konsoli to polecam zainwestować w arcade stick bo łatwiej ogarnąć kombinacje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie