Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:10
mam_racje 2025-10-12, 20:44
Ze względów bezpieczeństwa, rewolwery w dużych kalibrach mają spusty "single action"

Zgłoś
Gaiseric 2025-10-12, 21:02
Debile dali kompletnemu amatorowi do rąk takie mocne bydle.
Zgłoś
gonzor 2025-10-13, 13:16 2
lufa zajrzała mu między oczy
Zgłoś
maksym_gorki 2025-10-13, 13:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pawehan 2025-10-13, 20:51
maksym_gorki napisał/a:

"Instruktorzy" to skończeni debile

Niestety bez instruktorów się nie da, no chyba że masz takiego pytona w szafie ?
Zgłoś
Smuga50 2025-10-13, 21:34
To nie nadgarstek, a paluszki jak gałązki.
Zgłoś
maksym_gorki 2025-10-13, 21:50
Pawehan napisał/a:

Niestety bez instruktorów się nie da, no chyba że masz takiego pytona w szafie ?

Mam na myśli "instruktorów" z tego filmu.

W szafie nie mam, dziękuję.
Zgłoś
Pawehan 2025-10-13, 21:53
Rzeczywiście o strzał w gębe z takiego rewolwera trudno , kiedy palec na spuście nie ma mowy o tym że rewolwer zacznie strzelać seriami , palec musi całkowicie zwolnić spust do końca i następnie nacisnąć dokładnie jeszcze raz mocno całkiem ( w przypadku samo napinania ) lub kciuk odciągnąć kurek, dzięki czemu droga spustu skróci się o całą połowę ( strzał bez samo napinania )
W tym przypadku rewolwer jest bezpieczniejszy od każdego pistoletu samopowtarzalnego który może bez zwalniania spustu zacząć strzelać seriami . Poza tym pokaż mi pistolet który strzela takim mocnym nabojem i jest taki trudny w opanowaniu .

Dziękiuję również, jestem instruktorem.
Zgłoś
kurdeee 2025-10-13, 23:07
Pietrushka napisał/a:

John Weak.
Dobrze że rewolwer nie ma funkcji ognia seryjnego.

W tym przypadku szkoda.
Działo by się w slow motion
Zgłoś
Karkus 2025-10-13, 23:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przemo3251 2025-10-13, 23:18
To pewnie usa wiec rewolwer popularnie dostepny bez zezwolenia ani szkoleń. Nie było tam instruktorów. Kolejna sprawa. Prawdopodobnie w środku była 1 kula dla właśnie bezpieczeństwa. Mocną broń tak sie daje amatorom aby po wystrzale nie zrobić przypadkiem krzywdy. Czy pistolet czy rewolwer bez różnicy. Amerykanie potrafią posługiwać sie bronią, dużo lepiej niż my
Zgłoś
smc 2025-10-13, 23:24
Za mało wali konia i ma słabe nadgarstki. Przegryw.
Zgłoś
avalanch 2025-10-14, 1:32
Pietrushka napisał/a:

John Weak.

Ale jest dubble action więc był szansa żeby sobie jebnął w łeb
Zgłoś
guziecguziec 2025-10-14, 1:38
Pietrushka napisał/a:

John Weak.

Dla niego dobrze, dla nas niekoniecznie.
Zgłoś
Karboksylator 2025-10-14, 15:47
takiemu debilowi trzeba ładować po jednym naboju.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem