📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:01

Tulkas napisał/a:
Prawie head shot
Tak by było, jakby to był pistolet. Fart, że jest to rewolwer.
Nikt mu nie powiedział że pistolet trzeba w miarę mocno trzymać ? Nie raz strzelałem z takiej kobyly i nie pamiętam żeby byl problem z utrzymaniem go prosto
Mi już wyobraźnia pojechała za daleko. Juz widziałem rozrywanego arbuza
pazuzu napisał/a:
Nikt mu nie powiedział że pistolet trzeba w miarę mocno trzymać ? Nie raz strzelałem z takiej kobyly i nie pamiętam żeby byl problem z utrzymaniem go prosto
Nie raz trzymałeś taką wielką kolbę? Ty to odważny jesteś
Szukam okazji żeby postrzelać z takiej armaty. Po tym nagraniu wiem, że po raz pierwszy najlepiej załadować jeden nabój.
Ciappa rozwiązała ten problem w modelu Rhino.
Pojawił się za to problem z palcami, ale z dwojga złego lepiej leczyć dziurę w palcu niż dziurę w głowie xD
Pojawił się za to problem z palcami, ale z dwojga złego lepiej leczyć dziurę w palcu niż dziurę w głowie xD

pazuzu napisał/a:
Ale ty jesteś męski. Normalnie zaimponowałeś mi.
Pietrushka napisał/a:
John Weak.
Dobrze że rewolwer nie ma funkcji ognia seryjnego.
samopowtarzalny*
pazuzu napisał/a:
jak powiedziec ze jest sie zwyklym zaklamanym smieciem nie mowiac ze jest sie zwyklym zaklamanym smieciem xD
Pietrushka napisał/a:
John Weak.
Dobrze że rewolwer nie ma funkcji ognia seryjnego.
szkoda
Lares86 napisał/a:
Ale ty jesteś męski. Normalnie zaimponowałeś mi.
Tu nie chodzi o to że męski, po prostu stwierdziłem fakt że strzelenie z takiej broni nie jest czymś skomplikowanym. Ale skoro takie błahe rzeczy Ci imponują to idź się przytulić do chłopaka i poszukaj chusteczek w swojej torebce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie