Jak dla mnie brakuje na biglynbrecie. A z szolą faktycznie autor się ciulnoł. Poza tym fajne-regionalne, leci piwko!!!
wishpie napisał/a:
Obrazek
c🤬j w dupę wszystkim ślązakom
Post powinien trafić do hasioka. Oraz dla typa warn za jawną nienawiść, oraz drugi za frajerstwo/gorolstwo
Ojciec_Stiffmeistera napisał/a:
Ahhh ten czarujący śląsk
Obrazek
twoja mamusia z warszawy

podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
Wishpie, zapewne jesteś tylko warszawską kurewką, także Hanysi się nie przejmą postami takiego zera

grzechu5444 napisał/a:
jak by nie te podludzie to byś staremu berło kręcił by sie zagrzoć p🤬lony goroluślązacy to podludzie
podpis użytkownika
Proximate napisał/a:
Wishpie, zapewne jesteś tylko warszawską kurewką, także Hanysi się nie przejmą postami takiego zera
![]()
brawo hamys
z kąd się wzioł pierwszy gorol
to syn ruskiej k🤬y i niemieckiego dezeltera

podpis użytkownika

Cytat:
c🤬j w dupę wszystkim ślązakom
a żeby Cie wyr🤬ał murzyn, który ma szankra...
TY pewnie jesteś z Warszafffki, ale wiedz, że to właśnie dzięki kopalniom na Śląsku, które generują duże obroty, jest zasilany w znacznym stopniu budżet Państwa.
P.S. lubię się też pośmiać z gwary śląskiej itd. ale to co TY tu pokazałeś, to żal dupę ściska jak się czyta takie wypociny
pozdro ze ŚLĄSKA!
czemu gorole tak nienawidzą Śląska? Bo to nam zawdzięczają to co teraz mają

grigori985 napisał/a:
jak by nie te podludzie to byś staremu berło kręcił by sie zagrzoć p🤬lony gorolu
śląsk do gazu
Tamtaramtam napisał/a:
@ wishpie. C🤬j w dupe temu co Cię zrobił. Zeby sie ryle nie wk🤬ili bo żeby miec ciepło zimą bedziesz na jume do lasu zap🤬lała.
Ja tam mam węgiel z Bogdanki, brudasie.
Hanyski kochane, a wiycie czamu gorolowi śmierdzi z uszu???
Bo mo w łebie nasrane.
Bo mo w łebie nasrane.