👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sejmometr.pl/bdl_wskazniki/42?k=417
Jak widać Śląsk nie jest taki super, a najlepiej prosperuje Dolny Śląsk
Jak widać Śląsk nie jest taki super, a najlepiej prosperuje Dolny Śląsk

Chopy, nie ma co się denerwować.Trzeba być wyrozumiałym dla gorolskich dzieci( jak grzechu5444 czy IhadToGo, wishpie), warszafskie parady równości,wszędzie obecna homo-propaganda robią swoje,brak edukacji również.
Do zakutego łba oleju nie wlejesz.Proste
Zresztą 99% hejterów zna Śląsk jedynie z TV/internetu, nie są partnerami do rozmowy.Tym dzieciom zabrakłoby śmiałości i odwagi aby takie rzeczy jak wypisują powiedzieć nam w twarz. Zresztą jak wiadomo kozak w necie p*zda w świecie:)
Do zakutego łba oleju nie wlejesz.Proste
Zresztą 99% hejterów zna Śląsk jedynie z TV/internetu, nie są partnerami do rozmowy.Tym dzieciom zabrakłoby śmiałości i odwagi aby takie rzeczy jak wypisują powiedzieć nam w twarz. Zresztą jak wiadomo kozak w necie p*zda w świecie:)

Taka prawda że Ślązacy nawalczyli się wystarczająco po to by dołączyć do Polski. Trochę szacunku do tych ludzi i historii...
a po czym poznac gorola w lecie...
- po berecie i fioletowym szakiecie
- po berecie i fioletowym szakiecie

Szacunku od polaków ? Niemożliwe, Polacy sami siebie nie szanują, a co dopiero innych. Stereotyp mówiący , że Polacy to zakompleksiony i tępy naród jednak mówi prawdę.

śląsk powinni ogrodzić wysokim na 10metrow murem i zrzucić tam napalm.
Wogóle wy tam się rozmnażacie jak ludzie, czy jesteście produktem ubocznym wydobywanego węgla?
Wogóle wy tam się rozmnażacie jak ludzie, czy jesteście produktem ubocznym wydobywanego węgla?

grigori mieszkam we wschodnio centralnej czesci woj. sląskiego i poprostu potrafię śmiać się z siebie i ludzi otaczających mnie. A teraz morda złodziejski scyzoryku z kielc pod radomiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie