Roman Polański idzie do toalety, a za nim kilkanaście kamer i aparatów
rany Julek, facet nawet odlać się nie może w spokoju
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
____
2015-03-19, 21:36
adwokaci pilnują żeby przy rozpięciu rozporka nie pojawiła się jakaś małolata chcąca zrobić karierę za pomocą kakaowego oczka.
konto usunięte
2015-03-19, 22:06
Roman Polański to ten muzyk z Nagłego Ataku Spawacza?
Pół wieku minęło, oskarżony z poszkodowaną dawno już się dogadali, tamta nie ma do niego żalu, ale nic tam, amerykańce dalej go ścigają po całym świecie - bo tak. Paranoja.
co ten policjant robil w tym kiblu? haahahhahaha
konto usunięte
2015-03-20, 15:57
Za "Dance of the Vampires" i kilka innych genialnych filmow, Roman moze zalatwiac sie nawet na moja wycieraczke.
to nie kibel

czytać ze zrozumieniem
Każdego pedofila powinno się tak nękać.
nieraz patrze na te wszystkie gwiazdy, gdzie prześladują ich paparazzi i na serio im współczuje, na pozór to fajna rzecz, ale na dłuższą metę to musi być kurewsko wkurzające
konto usunięte
2015-03-20, 17:43
słabiej jakby go przydusił żółtobrązowy kloc - egzorcysta obryzgujący całą muszlę i okoliczne ściany