👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@płaczące bydło
Niestety slayer w swiecie metalu to to samo co peja w swiecie hiphopu - bieda dla gimbazy
Niestety slayer w swiecie metalu to to samo co peja w swiecie hiphopu - bieda dla gimbazy

hrns napisał/a:
@płaczące bydło
Ty jesteś jakimś metalowym hipsterem, czy jak? Slayer jest jednym z najpopularnieszych zespołów thrashowych. Popularność chyba nie sprawia, że to zły zespół. Poza tym lepiej niech gimbusy słuchają Slayera niż jakiegoś dupstepowego pierdzenia w subwoofer.
Nie wiem czy tylko mi ten motyw skojarzył się ze starą gierką PICO ?
flashgn.com/images/screenshots/screenshot64.jpg
motyw z 1:40
flashgn.com/images/screenshots/screenshot64.jpg
motyw z 1:40

Ten gość (N.O.M.A.) ma na profilu youtube covery całych płyt różnych zespołów, np. Sepultura -"Beneath the Remains" lub Metallica - "Ride the Lightning"

chyba żadna subkultura nie leczy muzyką swoich kompleksów tak jak brudasy. "Łejeju, słucham metalu bo to taka niszowa muzyka, nie podoba się większości tej ciemnej masy a poza tym trudno ją stworzyć więc jest taaaaaaka zajebista i w ogóle najlepsza,ave szatan! A ty, początkujący brudasie jesteś śmieszny, jeśli podoba ci się korn, ja jestem od ciebie tak dużo lepszy bo słucham Bathory i Venoma" weźcie się jebnijcie w te kudłate łby -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie