tyle debilów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze ... sadol, oooo sadol.
Spinajcie się c🤬ki, ale wśród większości Ślązaków panuje hasło "Jesteśmy ze Śląska, ale najważniejsza jest Polska"
Jak widać na powyższych materiałach, większość ekip uroczyście obchodziła to święto, na googlach też pewnie znajdziecie transparenty, lub akcje takich ekip jak GKS Jastrzębie, BKS Bielsko - Biała, być może Góral Żywiec ...
To pokazuje, że na całym Śląsku są ludzie oddani swojej ojczyźnie, ale znajdą się też takie marginesy jak Ruch Chorzów -"hanysy-łowcy goroli", "Obershlesien" i inne hasła, którymi się propagują(nie wszyscy ! są tam też jednostki Polaków !).
W całej Polsce mnóstwo ekip upamiętniło to święto, ale i mnóstwo ludzi ma to po prostu w dupie.
Ślązacy.... Wrocław i Wałbrzych ?
No tak ale pod biały dom to nikt nie pójdzie. Lamusy i tyle. Piwa nie ma.
konto usunięte
2013-03-10, 9:57
Mi i tak ślązacy się już źle kojarzą, ale to tylko moje skromne zdanie, które mam prawo wygłosić na forum. Dziękuję.
GOROLE raus gorole won gorole wy....
POLONIA BYTOM
Wielki Śląsk, Złodziejska POlska
konto usunięte
2013-03-10, 11:02
hahaha pieronskie hanysy
daj spokoj z takimi wpisami, bo rownie dobrze mozna zaprezentowac proslaskie oprawy i flagi Polonii Bytom, GKSu Katowice czy Gornika Zabrze, juz nie mowiac o Ruchu Chorzow.
Po za tym rozwala mnie, ze osoby, ktorych rodzice przyjechali tutaj z innych regionow Polski robia z siebie wielkich patriotow i wielce chca pokazac polskosc Slaska, malo wiedzac o GS.
konto usunięte
2013-03-10, 11:51
Mam pytanie do autora postu, do kiedy obchodzone jest to wydarzenie?