Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Filus 2013-03-19, 22:30 3
ja.. niech gorole się trocha ponerwujom
Zgłoś
haqer 2013-03-19, 22:31 7
Warszawa to wylęgarnia pedałów, miejsce bod budowy meczetów dla kozojebców i miejsce które trzeba wyj🤬 w kosmos razem z jej mieszkańcami. Warszawa to robi tylko coraz większe zadłużenie . A na studia puki w tym kraju nic się nie zmieni szkoda czasu i pieniędzy Ty tam wyżej pedale z warszawki.
Zgłoś
Morgennes 2013-03-19, 22:36 14
P🤬licie k🤬a. Co niektórzy w dupie byli i gówno widzieli! Jak żyję nie zaznałem nigdy żadnej przykrości ze strony Ślązaków czego nie mogę powiedzieć o mieszkańcach reszty Polski. Ciągle tylko: "szwaby", "wyp🤬alać do szkopów" a oni są k🤬a bardziej przyjacielscy niż większość poj🤬ych pseudo patriotów. Co do samego filmiku lubię śląską mowę, jest taka... z jajem.
Zgłoś
kupan 2013-03-19, 22:39 4
Jap🤬le jak tylko pojawia się jakiś film z Śłazakami/Ślaską gwarą zawsze ale to k🤬a zawsze pod j🤬ym filmem jest hejt z jednej i z drugiej strony. Jedni p🤬lą zeby Śląsk rozp🤬olić w miał bo są zydami, hitlerowcami i c🤬jami. Drudzy ze bez węgla cały ten wyk🤬idół zwany POLSKA długo nie pociagnie i pozatym reszta to zydy c🤬je i hitlerowcy.
Ślask bez Polski - Polska bez Ślaska jedno nie może funkcjonować bez drugiego jestem ciekawy kiedy wreszcie to zrozumiecie. Dla mnie nie ważne jest czy ktoś mówi czy godo tylko zeby nie p🤬lił od rzeczy jak większość na tym portalu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:40 2
unkenzo napisał/a:

Zaebauem - ż🤬dowski to masz nick i na ciebie szkoda gazu

powiedział gość z avatarem jezusa
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:42 1
Ja osobiście jestem ze szczecina i powiem wam tak, tzw. warszawiaki to też niezłe k🤬y są myślą ze są lepsi bo żyją w stolicy, druga sprawa do Ślązaków nic nie mam do puki nie zrywają Polskich flag (a zdarzało się) i nie p🤬lą że nie są Polakami, żyjecie w Polsce jesteście jej częściom jesteście Polakami z własną gwarą, a jak wam to nie pasuje to wyp🤬alać z Polski, tyle wam powiem. 88!
Zgłoś
TomSonWAWA 2013-03-19, 22:42 3
@UPUPUPUP

Najwięcej pedałów w Warszawie to studenciaki ze śląsko-niemiec
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:44
Aha i jak nie uważacie się za Polaków, to łodp🤬lta się od Polskiego (K🤬a)!!! Mać.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:49 1
@up
Jesteś poj🤬y. Nikt nie napisał że język Polski jest taki i owaki. Szukasz jakieś śmiecia podobnego do ciebie ,który da ci piwo za byle hejta.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:49 2
300 lat śląska w niemczech robi swoje i przez to ślązacy jak mówią brzmią jakby mieli k🤬sa w mordzie
Zgłoś
krisek 2013-03-19, 22:51
Koleś jest całkiem spoko, ale jeśli coś wam nie pasuje to możecie sobie zak🤬ić na mapce własne państwo na starcie które wyjebie cały swój budżet na redukcję CO2.
Zgłoś
kubus66661 2013-03-19, 22:55 4
Na ławeczce Jasio dobiera się do Marysi. Marysia leży na ławce, majteczki na trawniku, Jasio między nogami. Marysia spostrzega, że Jasio niestety niefortunnie wpycha swojego pindola zamiast w nią to w szpary między deskami ławki.
Delikatnie zwraca mu na ten fakt uwagę:
„Jasiu, walisz w dechę!”
Jasio z cwaniackim uśmieszkiem - Sie wie! Stolyca! hehe:P;p

podpis użytkownika

njaebany maslak wyj🤬y
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:56 3
Żeby nie zauważyć ironi w poście hms trzeba być prze c🤬jem. Swoją drogą Ślązacy też nieźle dają z tym ich pragnieniem autonomi k🤬a, i na każdy kroku to pokazywanie jacy to oni k🤬a nie są pracowici a cała reszta kraju to się niby op🤬la co? Wiadomo że jest masa biurokracji, ale nie tylko Śląsk generuje PKB tego kraju więc zluzujcie majtki. Pozdrówki bo wszyscy jesteśmy Polakami, nie zapominajmy o tym !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 23:00 4
Ktoś tu chyba zapomniał, że śląski węgiel już od dawien dawna nie generuje dochodów, bo taniej jest kupić węgiel z ameryki, czy z Chin. No ale c🤬j, gdyby nie śląsk, to by nic nie było! Btw. Sam jestem ze śląska, ale wk🤬ia mnie taka gloryfikacja, tak samo jak ciśnięcie po jakimś regionie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 23:00 2
Jestem Ślązakiem, lecz wpierw Polakiem. Wszystko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie