👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Zaebauem
zamknij japę, pedale z warszafki. Śląsk pracuje cięzko na utrzymanie tego beznadziejnego kraju, ktoś musi wypracowywać jakieś zyski. jedyne miejsce w Polsce które generuje realne dochody to Śląsk i GOP, a nie warszafka, gdzie tylko pedały, brudasy i złodzieje zapinają siebie nawzajem myśląc o tym jacy to oni światowi nie są. żałosne
zamknij japę, pedale z warszafki. Śląsk pracuje cięzko na utrzymanie tego beznadziejnego kraju, ktoś musi wypracowywać jakieś zyski. jedyne miejsce w Polsce które generuje realne dochody to Śląsk i GOP, a nie warszafka, gdzie tylko pedały, brudasy i złodzieje zapinają siebie nawzajem myśląc o tym jacy to oni światowi nie są. żałosne

@so whaat
Ciekawe gdzie byście studiowali socjologię, marketing i turystykę gdyby nie było Warszawy.
Ciekawe gdzie byście studiowali socjologię, marketing i turystykę gdyby nie było Warszawy.

so whaat napisał/a:
@Zaebauem
Skąd wiesz, że on jest ze stolicy? Bazujesz na stereotypach i jakichś zabobonach reprezentując poziom podobny do atakowanego przez ciebie gamonia. Poczytaj sobie ile rocznie hajsu generują poszczególne województwa a kraj nie jest beznadziejny tylko katowany kulturowo i gospodarczo przez obecną politykę i towarzystwo Pookrągłostołowe

Ślązok?? ZAKAMUFLOWANY SZKOP pewnie w battlefielda 1942 grał III Rzeszą Volksdojcz zasrany kopalniany

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie