👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
so whaat napisał/a:
@Zaebauem
zamknij japę, pedale z warszafki. Śląsk pracuje cięzko na utrzymanie tego beznadziejnego kraju, ktoś musi wypracowywać jakieś zyski. jedyne miejsce w Polsce które generuje realne dochody to Śląsk i GOP, a nie warszafka, gdzie tylko pedały, brudasy i złodzieje zapinają siebie nawzajem myśląc o tym jacy to oni światowi nie są. żałosne
Ok, ok dobrze mu pojechales za gadke, ale juz qwa z tymi zyskami to nie przesadzaj

Odwieczna wojna pomiędzy śląskiem a warszawą. Prawda jest taka, że w Warszawce ponad połowa mieszkańców nie jest rodowitymi warszawiakami a jedynie przyjezdnymi, ale zawsze fajnie powiedzieć- mieszkam w warszawie. Po kilku latach ludzie przypisują sobie to miasto jako miejsce pochodzenia i z tego powodu chyba nalezy się tym chwalić na okolo. A z kolei na śląsku mieszkają rodowici ślązacy z dziada pradziada, i tak jak kotś napisał- VOLKSDOJCZE, to niestety nie byli ludzie mieszkający na śląsku a ludzie, którzy podczas wojny okazali niemieckie korzenie i współpracowali z gestapo i innymi komórkami śledczymi. Jako jeden z niewielu regionów jest przynajmniej czysty etnicznie : )

"Oni mnie wywalili z serwera tylko za to żem je polok ... A łoni nie wiedzom żem je slonzok"
Dziękuje dobranoc wszystko w temacie.
Dziękuje dobranoc wszystko w temacie.
sadol.pl/uzytkownik/zaebauem,143669 << Wystarczy poczytać komentarze i wiadomo z jakim palantem ma się do czynienia!

@so whaat chciałoby się do warszafki ale tu trzeba się myć codziennie:) przyjechałeś- na centralnym stary cygan bez nogi wyr🤬ał Cię kikutem i wróciłeś z płaczem do domu:) hahahaha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie