👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bardzo fajno gotka synek mosz welkego + miło się teroski na ciebie paczy jednym słowy dobry chop i nojlepsze było jakżeś tam wspomnioł o taszyngelecie
do goroli to jest portfel.
widać że autor ma kompleksy jak mu się śląski nie podoba niech od niego spie**** pozytywny człowiek miło się go słucha. załosny ten post.

widać że autor ma kompleksy jak mu się śląski nie podoba niech od niego spie**** pozytywny człowiek miło się go słucha. załosny ten post.

planetside świetna gra jak masz cierpliwość do śmierci z dupy

znow ten kolo, on nawet nie mowi w 10% po slasku. Kilka najbardziej popularnych slowek wplecionych nic wiecej, pieruna.

Całe życie na śląsku. Wierzcie mi, ze "pieronie: to jest obciach. Nikt u tak nie mówi.
Podobno lekko naciągane te gadanie. Żeby nie było - koleżanka ze śląska mi tak godoła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie