Antek łoznajmja Franckowi:
- Mjarkuj, synek! Jada autym do Angli!
Na to Francek:
- A czy ty wjesz, że tam je ruch lewostrónny?...
Spotykajóm sie nastympnego dnia i Antek łod razu zaczyna:
- Dobrze, żeś mi pedzioł ło tym ruchu lewostrónnym! Wypróbowołech ze Bytómia do Katowic. To je koszmar!!!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-31, 1:02
Bonguś nawet po ślunsku zaczyna suszyć
-Cześć piękna, jak masz na imię?
-Joanna...
-ooo... Jo Andrzej, tyż ze wsi
konto usunięte
2013-12-31, 2:09
BongMan napisał/a:
łoznajmja
Daj sobie spokój z gwarą bo jeszcze Ci ktoś jebnie, niechcący, kilofem w plecy.
konto usunięte
2013-12-31, 3:04
Antek godo Franckowi:
- Gibko, synek! Jada autym do Angli!
Na to Francek:
- A czy ty wiysz, że tam je ruch lewostronny?...
Spotykajom sie nastympnego dnia i Antek łod razu zaczyno:
- Dobrze, żeś mi pedzioł ło tym ruchu lewostronnym! Wypróbowołech ze Bytómia do Katowic. To je koszmar!!!
Chyba tak lepij , godom po ślonsku ale pisać nie umia. Chyba nie je tak źle pra ?
no u mie sie godo nostympnego no i wypróbowołch,no ale wiadomo fto kaj mieszko i jak je naucony
Ślaski - język nierobów, alkoholików, wszelkiej patologii i oczywiście r🤬aczy gołębi.
@decode21
ty pewnie z wiecznie zapracowanego i uprzemysłowionego zaboru rosyjskiego?
konto usunięte
2013-12-31, 10:56
konto usunięte
2013-12-31, 14:05
Bongman opowiedz co się działo w Bytomiu : d
konto usunięte
2013-12-31, 14:06
Boguś, widać żeś ze sosnowca (tfu!). Moi znajomi z Opola lepiej po śląsku mówią niż ty.
Aruś
2013-12-31, 14:25
Gdyby nie tytuł to nigdy bym nie pomyślał, że chodzi o język śląski. To co on tam naskrobał, to ani trochę nie przypomina śląskiego..