Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
milosciprzyjazn 2013-09-23, 5:41 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Światłocień 2013-09-23, 9:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rew123321 2013-09-23, 10:33 3
Światłocień napisał/a:

Badania wykazują, że ludzie niepełnosprawni fizycznie zasilają bardzo małą część grupy niedoszłych lub doszłych samobójców. Więc pewnie miałby do powiedzenia to samo co teraz.

bo nie są w stanie się sami zatłuc lub nie są dostatecznie rozgarnięci żeby mieć świadomość swojego niedorozwoju?
Zgłoś
Bialix 2013-09-23, 10:55
@Pener, miałem właśnie prosić o zdjęcie z profilu, dzięki wielkie. Na zdjęciu gdzie ją widać z przodu, co to wrzucił Brapol w pierwszym poście wygląda lepiej.
Zgłoś
Pizkes 2013-09-23, 16:04 2
Zgłoś
Tassadar 2013-09-23, 19:26 1

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-09-23, 22:31
Pizkes napisał/a:

Jesteś tak jebnięty, że aż mi Ciebie żal. Logicznym jest, że w pewnych przypadkach dopuszczalne,z moralnego punktu widzenia, jest zabicie innego człowieka.

Logicznym? Uważaj kogo nazywasz jebniętym, bo nie rozumiesz nawet znaczeń słów z których korzystasz. Rozróżnienie dobra i zła wcale nie jest logiczne. To tylko Twoje urojenie, jakie powstało na podstawie zasad moralnych, które były ci wpajane. Powtórzę mój argument: wcale nie piję do zabijania/niezabijania zbrodniarzy i morderców, ale zabijania np.w imię ojczyzny, bogów (szczególniekiedy to Ty jesteś agresorem) - i co? Tu już zapominamy o świętości życia?
Cytat:

I radzę spędzić chociaż trochę czasu na przemyśleniu otaczającej nas rzeczywistości. Większość ludzi, to tępe matoły, które powtarzają utarte poglądy, samemu nic nie wnosząc. Rzygam już głupotą ludzi... serio, jestem wręcz uczulony na głupotę, jaką prezentują tutaj pewni użytkownicy - między innymi ten matoł, którego zacytowałem.

Ty pokazujesz swój poziom wyzywając ludzi na forum internetowym. Nie jesteś w stanie nawet zrozumieć kierowanych do ciebie argumentów. Większość osób ślepo słuchających mądrości JKMa i Kolonki to właśnie te tępe matoły, o których mówisz (sam przemyśl, czy wypracowałeś swój system wartości sam, czy może ktoś ci go podał na tacy?)
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem