Dlaczego ślimak ucieka z pola bitwy?
Bo jest mięczakiem.
podpis użytkownika
Kto nie rozumie, ten nie pofrunie.
f................l
2015-04-16, 13:46
ma cos wspolnego z francuzami heh
Ślimak jest rybą :p
podpis użytkownika
Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Ucieczka takiego ślimaka musi być równie spektakularna, co szarża.
Przyrodniczy magazyn to Twoja dziewczyna, jeśli wiesz o czym ja mówię.
podpis użytkownika
Kto nie rozumie, ten nie pofrunie.
a tak co do pierwszego komentarza... poczytajcie sobie o wojennej historii francji a dopiero potem ją zacznijcie oceniać, sam mam na nich wyj🤬e za to co zrobili podczas II wojny, ale k🤬a... nimi wtedy rządzili lewacy, to był totalnie rozbrojony naród (jak my teraz), ale co jak co mieli w swojej historii kilka dobrych epizodów (np. bonaparte który podbił więcej niż hitler)
@up jeśli sądzisz że Bonaparte był dobrym władcą to Ty powinieneś poczytać sobie trochę o historii
a tego porównania "rozbrojonego narodu" Francji do teraźniejszego stanu Polski już nie mam siły komentować...
Dlaczego tchórz ucieka z pola bitwy?
.
.
.
.
.
Bo jest j🤬ą ciotą
L................5
2015-04-16, 21:57
co ma wspólnego ślimak z czlowiek ze stomią ?
Srają wyżej niż patszął
Co do Bonaparte to był Włochem z Korsyki. Chciałeś błysnąć, a wyszło jak zwykle.
A co do odmowy walki Francuzów podczas II WŚ to oni dostali taki wp🤬l podczas pierwszej WŚ (na południu średnio 80% mężczyzn zginęło na froncie, a były całe departamenty, w których ani 1 facet się nie ostał i jak Niemcy tamtędy przechodzili to kobiety sie na nich rzucały jak kotki w rui), że po prostu nie było komu walczyć, bo na południu nikt nie przeżył, a na północy same pedały i rurkowcy...
Z tego co wiem, to unia uznała, że Ślimak to RYBA!
podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
M................3
2015-04-17, 1:00
Takiego c🤬ja! Ślimak to jest teraz ryba!
Bóbr wg KK to też ryba, przynajmniej jego ogon.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.