Co to k🤬a jest aż sie zerzeygałem bo akurat rzygałem
ja też rzygałem bo się zerzygałem ja p🤬le .
ja też rzygałem bo się zerzygałem ja p🤬le .
Niestety większość staruchów (nie licząc hindusów) na starość nie są w stanie dosięgnąć swoich stóp. Robią się właśnie takie kwiatki z tego.
Szpon jej tak urósł. Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak to musiało boleć przez pewien czas.
Niestety większość staruchów (nie licząc hindusów) na starość nie są w stanie dosięgnąć swoich stóp. Robią się właśnie takie kwiatki z tego.
Szpon jej tak urósł. Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak to musiało boleć przez pewien czas.
a jak j🤬
a jak j🤬
Ja bym tego nie j🤬, ale co kto lubi...

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
jak to musiało j🤬.
Przeczytałem to głosem Walaszka XD
No ta baba akurat nie wygląda, jakby miała problem sięgnąć, skoro gównolaczka i skarpetę ściągnęła i jeszcze była w stanie wacik pod szpon wsadzić.
Zwykła ruska k🤬a leniwa.
Niestety większość staruchów na starość nie są w stanie dosięgnąć swoich stóp. Robią się właśnie takie kwiatki z tego.
Nie zgodzę się, wielu ludziom na starość po prostu odp🤬la. Bywają tacy, co przez większość życia byli normalni, a na starość przychodzi demencja i pojawiają się dziwne zachowania. Zobacz, że ten paznokieć jest zabezpieczony gazikiem by nie wrzynał się w stopę, czystym, czyli jest wymieniany regularnie. Baba po prostu traktuje to jak jakieś trofeum i jest z tego dumna. Jak pisałem, ona jest po prostu p🤬lnięta.
odznaczyć z listy poj🤬ego shitu jakiego jeszcze nie widziałem na sadolu.