👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
usun te zdjecie... bo w oczach sie przeraca.
Ja to bym nie chciał takich slipów za duzo brudnych kobiet, dziwie sie czemu slipy nie wyszły czarne :o
usun te zdjecie... bo w oczach sie przeraca.
Ja to bym nie chciał takich slipów za duzo brudnych kobiet, dziwie sie czemu slipy nie wyszły czarne :o
Byłem w tej fabryce podczas drzwi otwartych
Nikomu nie przeszkadzała sztywna atmosfera
A pracownice chętnie to wykorzystywały
... potem niestety się obudziłem

Dla @(Lewy) ban za zbyt duże zdjęcie
Dla @Beniu_Beniu ban za zbyt duży filmik
Dla @Bloodwar ban za zbyt dużego penisa
Dla @Beniu_Beniu ban za zbyt duży filmik
Dla @Bloodwar ban za zbyt dużego penisa

@UP
Ciesz się
Pierwszy i ostatni raz kobieta dotknęła Twoje gacie - w momencie pakowania.
Ciesz się

A ja bym nie chciał gaci od murzynek, które wycierają je o swoje brudne ciało - Pewnie na tych gaciach jest tyle rodzajów AIDS co plemion w afryce -.-.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie