Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janusz_k 2024-01-27, 16:29 5
Pięknie, na przyszłość będzie wiedział że się jedzie po śladach a nie 'białym' szczególnie jak się ma marne opony.
Zgłoś
popiol 2024-01-27, 18:19 1
Janusz_k napisał/a:

Pięknie, na przyszłość będzie wiedział że się jedzie po śladach a nie 'białym' szczególnie jak się ma marne opony.

no chyba nie będzie, bo nie żyje
Zgłoś
radek225 2024-01-27, 18:21 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka 2024-01-27, 18:27 6
Ja wiem że boga nie ma, ale aż chce się komuś dziękować za ten śnieg i za tego dzwona.
Zgłoś
poliqon 2024-01-27, 18:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zenek136611 2024-01-27, 18:42
Szkoda ze tylko dwóch, serce pęka.
Zgłoś
konto usunięte 2024-01-27, 19:40
majeńka napisał/a:

Ja wiem że boga nie ma, ale aż chce się komuś dziękować za ten śnieg i za tego dzwona.

""Nie ma Boga", mówi głupi w sercu swoim".
Psalm 14, 1
Zgłoś
SkoPio1 2024-01-27, 19:56
radek225 napisał/a:

Chociaż do dziś mnie zastanawia, po jaką cholerę ten gość z kijanki mając trzy pasy nie jechał środkowym, tylko skrajnym,

Gdybyś nie był głupi (a jesteś, wrócimy do tego), to wiedziałbyś, że miał prawo. ŻADEN PRZEPIS nie nakazuje jazdy prawym pasem w takiej jak tam sytuacji.
ŻADEN.
A teraz ta głupota: gdybyś KIEDYKOLWIEK przeczytał pord, to wiedziałbyś.
Drugi dowód twej głupoty: „że właściciele Audi / Mercedesów / BMW / Lexusów”

Nie, właściciele w/w marek/firm tak nie jeżdżą.
To po pierwsze.
Po drugie - twoj pseudowód jest anegdotyczny, ja znam wielu posiadaczy drogich audi, bmw, leksusów, tesli, bentley’ów - i oni jeżdżą normalne, bo są to normalni ludzie.
I po twoim pseudodowodzie.
Problemem jest buc za kierownicą (bez względu na płeć i markę samochodu), nie marka pojazdu.
Zgłoś
juderaus 2024-01-27, 21:05 2
Zgłoś
radek225 2024-01-27, 21:20 6
Zgłoś
smc 2024-01-28, 0:30
Jadę kiedyś niemiecką autostradą 140km/h prawym pasem z kolegą. Nagle on pyta: ile jechałeś najszybciej? Patrzę na licznik i mówię: O, właśnie tyle. To było w B... Continental.

Nie każdy w dobrym samochodzie to dupek. Tak samo, jak nie każdy Kopciuszek to dziewica...
Zgłoś
outline 2024-01-28, 0:34 1
Zgłoś
Madafakerski_madafaka91 2024-01-28, 11:35
Ładnie mózgi sprane, dlatego taka nienawiść do ruskich.
Zgłoś
majeńka 2024-01-28, 12:14
smc napisał/a:

Jadę kiedyś niemiecką autostradą 140km/h prawym pasem z kolegą. Nagle on pyta: ile jechałeś najszybciej? Patrzę na licznik i mówię: O, właśnie tyle. To było w B... Continental.
Nie każdy w dobrym samochodzie to dupek. Tak samo, jak nie każdy Kopciuszek to dziewica...

Technicznie rzecz biorąc da się nie-dupka wsadzić do dobrego samochodu, ale...

Zaś 140km/h to wyciągnie każdy samochód lepszy od Fiuta 126p, a po to właśnie niemieckie autobany są: aby w dobrych warunkach, dobrej pogodzie jechać właśnie 140km/h. Nie 250km/h we mgle i deszczu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem