Nie nawierzchnia śliska, tylko nie dostosowanie do niej prędkości i c🤬jowy fiat. A co ja tam wiem, gram tylko w nfsa
A gdzie widok z góry, z dołu, z prawej, z lewej, w podczerwieni i nadfiolecie? Że o czterech powtórkach w zwolnionym tempie nie wspomnę.
Piotrek Żyła czasem nie kierował?
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Piwo:) nie dość że blisko mnie był ten wypadek to nagrywający to prawdziwy sadysta

skutki hamowania na zakręcie, kurcze ale reakcja śmiechem mnie zaskoczyła. Byłbym chyba wkurzony, chociaż wiem, że pomyłki się zdarzają

Kiedyś baba wjechała mi w bok na identycznym zakręcie, tyle że na śniegu. Jak wyszła do mnie to rzucała się z mordą i żalami, że nie uciekałem przed nią do rowu aby mogła sobie w spokoju wyjść z zakrętu moim poboczem i pojechać dalej do kuchni.
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Też kiedyś miałem takie punto i też wypadłem nim z zakrętu i skończyłem w rowie, więc piwko leci.
A teraz prosta matematyka jeden baran w rowie + dwóch baranów zatrzymujących samochód na zakręcie by pomóc baranowi w rowie + prawdopodobieństwo, że z naprzeciwka będzie jechał baran #3 i też nie wyhamuje = DOBRY MATERIAŁ NA HARDA

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."