podobno zestresowane krowy nie dają mleka
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda, że nie trafił żadnego z gapiów
kibice swoim zachowaniem zasluzyli na dzial hard, no ale niestety chlopaki za wolno jezdzili i nie mieli cela
nawet za drugim razem się nie nauczyli, że tam niebezpiecznie
konto usunięte
2012-06-07, 15:29
Już miałem wyłączać bo myślałem że to replay, a tu trzy różne akcje
@ pakicito
sądząc po ich poziomie inteligencji po trzecim też nie. Czekam z przyjemnością na resztę przedstawienia w dziale hard
W tym przypadku krowy okazały się mądrzejsze od tych idiotów stojących na zewnętrznej zakrętu - przytomnie uciekły już po pierwszej wizycie auta w ich otoczeniu. A co do kibiców? Życzę im nagrody Darwina
Powiem wam, że w Polsce na rajdach też nie brakuje inteligentów, którzy pomimo taśmy i słownym ostrzeganiu o nieprzechodzeniu przez trasę rajdu to na moich oczach koleś nic sobie nie robi z moich uwag i 2 razy przebiega z bachorem na rękach, a 10 metrów dalej było dozwolone przejście dla pieszych...
konto usunięte
2012-06-07, 19:23
aż chcę się napisać "nie ma takiego kibicowania"
dlaczego laska na drugim ujęciu złożyła niebieską parasolkę? bała się ze druty jej połamie?
konto usunięte
2012-06-07, 20:56
kalwi89 napisał/a:
szkoda, że nie trafił żadnego z gapiów
trafił w 15 sec typa w czerwonej odzieży
konto usunięte
2012-06-07, 20:58
Dobrze, że krowy nie na łańcuchu