podobno zestresowane krowy nie dają mleka
szkoda, że nie trafił żadnego z gapiów
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
kibice swoim zachowaniem zasluzyli na dzial hard, no ale niestety chlopaki za wolno jezdzili i nie mieli cela
podpis użytkownika
ble ble
ja k🤬a tego nie rozumiem, po c🤬j oni stoją w niebezpiecznych miejscach, dlaczego te auta w nich nie wjeżdżają ...
nawet za drugim razem się nie nauczyli, że tam niebezpiecznie
m................4
2012-06-07, 15:29
Debile k🤬a, stoja na zewnetrznej i mysla ze jak wpadnie auto w poslizg to nie wyladuje na nich... A szkoda ze nikogo nie udrzyli ;f
Już miałem wyłączać bo myślałem że to replay, a tu trzy różne akcje
podpis użytkownika
Dziękuję bardzo
@ pakicito
sądząc po ich poziomie inteligencji po trzecim też nie. Czekam z przyjemnością na resztę przedstawienia w dziale hard
podpis użytkownika
You must die I alone am best
W tym przypadku krowy okazały się mądrzejsze od tych idiotów stojących na zewnętrznej zakrętu - przytomnie uciekły już po pierwszej wizycie auta w ich otoczeniu. A co do kibiców? Życzę im nagrody Darwina
Powiem wam, że w Polsce na rajdach też nie brakuje inteligentów, którzy pomimo taśmy i słownym ostrzeganiu o nieprzechodzeniu przez trasę rajdu to na moich oczach koleś nic sobie nie robi z moich uwag i 2 razy przebiega z bachorem na rękach, a 10 metrów dalej było dozwolone przejście dla pieszych...
l................1
2012-06-07, 19:23
aż chcę się napisać "nie ma takiego kibicowania"
dlaczego laska na drugim ujęciu złożyła niebieską parasolkę? bała się ze druty jej połamie?
k................s
2012-06-07, 20:56
kalwi89 napisał/a:
szkoda, że nie trafił żadnego z gapiów
trafił w 15 sec typa w czerwonej odzieży
p................s
2012-06-07, 20:58
Dobrze, że krowy nie na łańcuchu