Zalecam jej masaż szczęki od wewnętrznej strony jamy ustnej przy zastosowaniu nowoczesnej metody zwanej robieniem loda

Dlaczego to k🤬a nie potrafi nigdy przewidzieć co się stanie. No ja p🤬le jakie te laski są tępe. Połowa udaję pańcie a c🤬ja w łóżku nie dotknie ale każdy musi wiedzieć jaka ona jest 'wow'. Dno i wodorosty...
Niech szybko robi sobie zdjęcia pamiątkowe z wakacji, zanim ryj napuchnie i zmieni koloryt. Pamiętam jak dekadę temu w Grecji koleżankę up🤬lił jeżowiec czy coś takiego i z laski 8,5/10 zaczęła wyglądać jak ci z zespołem Proteusza. Niby przypadek, ale to zawsze właśnie laski sa takie wiktymne. Głupie p🤬dy.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Twójbug napisał/a:
Dlaczego to k🤬a nie potrafi nigdy przewidzieć co się stanie. No ja p🤬le jakie te laski są tępe. Połowa udaję pańcie a c🤬ja w łóżku nie dotknie ale każdy musi wiedzieć jaka ona jest 'wow'. Dno i wodorosty...
To dla tego zostałeś pedałem?
SP🤬OLIX napisał/a:
warto jeszcze zwrócić uwagę na profesjonalną nawierzchnię na rozbiegu
Baba żeby i miało to życie uratować to i tak będzie ciągnąć druta z wielką łaską.
contracts napisał/a:
Baba żeby i miało to życie uratować to i tak będzie ciągnąć druta z wielką łaską.
pewnie masz malego i brzydkiego c🤬ja skoro masz takie zle doswiadczenia.
Fajnie przyj🤬a.
podpis użytkownika
czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę
Twójbug napisał/a:
A ty co, nie widzisz jakie ma kudły na łbie? One mają k🤬a korzenie jak chrzan. To co tam się może jeszcze zmieścić.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
ale weszła w końcu?
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę