Ameba druga - C🤬j ze jakiś człowiek szedł mi 5 sekund temu przed maską a teraz zniknął ... na kompletnie pustym parkingu... jazda !!! C🤬j że samochód dziwnie jedzie... jazda !!!
Oczywiście suv, nie pierwsza taka akcja z tego typu autem, czy kierowca mógł zauważyć że coś mu leży zaraz przed maską? Nie ma na to szans, ta dziewczyna miała dużego pecha że jebła akurat w takim miejscu.
Nie chcę Ci spojlerować, ale królami martwej strefy są jeszcze inne pojazdy. Oglądaj Sadola

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Oczywiście suv, nie pierwsza taka akcja z tego typu autem, czy kierowca mógł zauważyć że coś mu leży zaraz przed maską? Nie ma na to szans, ta dziewczyna miała dużego pecha że jebła akurat w takim miejscu.
Plus masa jak 1.5 zwykłej osobówki
Ameba pierwsza - C🤬j że slisko jak sk🤬ysyn, schowam sobie rece do kieszeni bo zimno, bo sie ubrałam jak ostatnia kretynka na mróz. C🤬j tam z równowagą !
Ameba druga - C🤬j ze jakiś człowiek szedł mi 5 sekund temu przed maską a teraz zniknął ... na kompletnie pustym parkingu... jazda !!! C🤬j że samochód dziwnie jedzie... jazda !!!
Ameba trzecia - C🤬j że ten gość w aucie zaraz go rozjedzie, będę filmował dalej będą piwa na sadisticu