Qrwa z czego oni teraz fury robią?Chyba widziałem tam swoje puszki po browarach
Blachy były białoruskie ale to i tak jeden chvj
Dokładnie.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Qrwa z czego oni teraz fury robią?Chyba widziałem tam swoje puszki po browarach
Sorry Zuchu, ale nie znasz się na konstrukcji samochodu więc cięzko Ci o obiektywne spojrzenie. Tam gdzie było przyp🤬olone nie ma żadnych wzmocnień, sama poprofilowana blacha, dodając co tego , że zaj🤬 w słup o średnicy butelki po dużej coli to nie ma sie dziwić, że wszedł jak żukowska do synagogi.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Sorry Zuchu, ale nie znasz się na konstrukcji samochodu więc cięzko Ci o obiektywne spojrzenie. Tam gdzie było przyp🤬olone nie ma żadnych wzmocnień, sama poprofilowana blacha, dodając co tego , że zaj🤬 w słup o średnicy butelki po dużej coli to nie ma sie dziwić, że wszedł jak żukowska do synagogi.
W Camry są wzmocnienia rurowe w drzwiach ale i tak każdy samochód bez klatki podobnie się poskłada przy strzale bocznym
W Camry są wzmocnienia rurowe w drzwiach ale i tak każdy samochód bez klatki podobnie się poskłada przy strzale bocznym
Dlatego już zbieram na klatkę i batalię urzędową z legalizacją.
W wersji na USA.
Ciekaw jestem jak w takiej sytuacji zachowałby się SAAB, bo jednak jeśli chodzi o bezpieczeństwo to nawet Volvo nie robiło tak twardych kloców z "wbudowaną klatką bezpieczeństwa"