Sniadanie? Ja zaraz pizze zamawiam! U mnie 2:54
konto usunięte
2013-10-10, 7:03
ja sie tylko zastanawiam nad jednym - co on kurde musial zrobic, jakie haki maja na niego sluzby. Jesli byl potrzebny im taki pajac do jakies polityki gender to watpie ja ktos taki jak bengowski dobrowolnie zgodzil sie na robienie z siebie pajaca. Przeciez on jezdzil po calym swiecie za komuny, ma bardzo bogaty zyciorys i poprostu nie wierze, ze zrobil to dla kasy. Mysle ,ze dali mu kilka wyborow w tym wiezienie, wiezienie + bonus przy niedzialajacej kamerze lub jakas akcja z rodzina ? tzn. albo robisz z siebie pajaca - albo...
@up A nie brałeś pod uwagę że mogło mu po prostu siąść coś pod kopułą na stare lata? Grodzkie jest najgorszą z możliwych "reklamą" całej popieprzonej filozofii gender bo pokazuje, że stary facet może dla właśnego widzimisię zmienić się w kobietę, mimo że pół życia przeżył jako facet i jakoś nie było mu źle. Jeszcze jak zmienia się jakiś zniewieściały nastolatek o wyglądzie cherubinka to ujdzie, jak zmieniają się tajlandzcy chłopcy to też ok, ale taki stary oblech jest po prostu odrażający! Kogo niby miałby on przekonać do zaakceptowania transgenderu?
konto usunięte
2013-10-10, 8:38
Widać że fotograf polował na moment jak będzie nogę z nogi przekładać aby jaja sfotografować.
@up
Podobno fotografa znaleziono w takim stanie:
Nie ma bata. Piwa za to nie będzie.