Laski sobie foto na pamiątkę robią, a murzyn na chama im się wpieprzył i koło kradnie! Co za naród, co za dzicz!
Murzyn w towarzystwie blondynek. Jedyny, który wiedział, że w sytuacji kiedy auto nie jedzie, trzeba zmienić koło a nie robić słit focie
W końcu facet.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Myślał co myślał ale Panowie nie róbcie sobie nadzieji bo i tak każda z przedstawionych niewiast się z cz🤬chem (przepraszam miało być z afroamerykaninem) zbomba.... tyle sp🤬alaj i op🤬l mi sztylet...

Nie wiem, gdzie to napisać, więc zrobię to tu.
Jak mnie wk🤬iają te hipsterskie mordy tych lekkostronniczych, czy jak tym c🤬jom, co to od niedawna siedzą na reklamę tutaj! No wk🤬iają i tyle!
Dzięki. Czuję się lepiej.
Jak mnie wk🤬iają te hipsterskie mordy tych lekkostronniczych, czy jak tym c🤬jom, co to od niedawna siedzą na reklamę tutaj! No wk🤬iają i tyle!
Dzięki. Czuję się lepiej.
Blondynki i Murzyna może zjeść sobie lew, ja biorę rudą i zabieram ją do swojej jaskini

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

myślałem, że sex-turystykę uprawiają tylko stare baby.. a tu proszę, żądne kaszanki młode łanie.
ta a po fotce murzyn wyciągną swojego metrowego i każda po kolei op🤬liła mu kolbe bo białe sucze lubią czarne kutachy
Gdyby nie ten murzyn te głupie picze skończyły by zjedzone przez jakieś dzikie zwierzęta [ czyt. innych murzynów ] powinny mu podziękować a nie robić sobie zdjęcie.
Z tym dziękowaniem żartowałem
Z tym dziękowaniem żartowałem

<suchar_mode_on>
Co dzieli ludzi od zwierząt?
- Morze Srodziemne
<suchar_mode_off>
Co dzieli ludzi od zwierząt?
- Morze Srodziemne
<suchar_mode_off>