Trzej idioci lubiących ślizgać się na śniegu, zostało rannych po uderzeniu samochodu w Giresun w północnej Turcji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślenie nie boli ale brak myślenia może
Jestem pełen podziwu jak to ładnie zgrali, mimo tego, że jednego nie trafił samochód(pół sekundy wjechał za wcześnie)
Brawo za ładny obrót i wyprostowanie sanek przed zderzeniem. Brawo brawo
Wyszło zajebiście
Jeden analfabeta lubiących pisać.
Mam pytanie, czy autku nic się nie stało?
@Ronin69
Wczoraj oglądałem ten zj🤬y film, choc ze dwa razy sie uśmiechnąłem podczas oglądania
Najlepsza ta p🤬da na dole (chyba jakaś babcia co przechodziła), zamiast próbować zatrzymać samochód, to piszczy w kierunku debili. Że niby dadzą radę się zatrzymać? J🤬a babska logika w sytuacjach stresowych "decybele pomogą na wszystko".
No i k🤬a ilu tam debli się zebrało, a żaden nie miał przebłysku, żeby obstawić skrzyżowanie. No chyba, że ta na dole jednak z nimi współpracowała, ale to znaczy, że wysłali najgłupszą na najistotniejsze stanowisko. Tak czy inaczej powinni ponieść pełne koszty naprawy auta oraz leczenia.
konto usunięte
2020-02-16, 12:32
Dzida na dole krzykiem zatrzymuje samochód
chociaż mają zimę... ;(( za taki zjazd nie jeden oddałby wszystko
Cytat:
volenti non fit iniuria
Jak to mawia pewien dziadek
zdarzają się raz na 30 lat, kiedy dowiadują się, że samochód może jechać za rogiem
Ta osoba na dole chyba miała zatrzymać auta, no ale za szybko chyba sie to wydarzylo