widziałem tą reklame daaaawno temu i zgasilem ... o cie k🤬a teraz jak obejrzałem WTF co to jest
o k🤬a jestem pedo że od razu widze kontekst erotyczny ? O_O

Pralpunkt napisał/a:
Ty zdrowo jesteś jebniety jeżeli uważasz to za zwykłą reklamę żelków
Czas zacząć się leczyć
Swoją drogą ciekawe czy jesteś w rejestrze
Zerknąłem tylko na Twoje posty. Bym uważał z głoszeniem kto jest zdrowo jebnięty.
To jest sadol czy portal dla pedofilów? Bo nie wiem czy sp🤬alać
Dobre szkolenie mama dala dla coreczki.. Pewnie stara ma inzyniera z tej dziedziny

Jak czytam wasze komentarze to odnoszę wrażenie, że tylko ja pod to zwaliłem.....
Ja p🤬le. Z 5-7 lat temu można by sie pośmiać z komentarzy, ale widzę że teraz k🤬a fani stłuczek samochodowych albo wywrotek na rowerze/deskorolce nie mogą zdzierżyć że na "stronce ze śmiesznymi filmikami skopiowanymi z youtube" Sadistic.pl, ktoś wrzuca kontent, który k🤬a do niej idealnie pasuje. Zresztą widać po datach założenia konta 2, 2019-2018 itp. głównie narzekają. Reakcja "ja p🤬le" jest właściwa i wskazana. A ludziom sugerującym usunięcie tego radze sp🤬alać na jakies jebzdupy czy inne pedalskie strony oglądać "najśmieszniejsze kotki świata".
P.S. Apropo kotków to tak sie składa, zę w mojej piwnicy kocica ma małe kociątka i tego...
P.S. 2. Może i do wyj🤬ia, ale na pewno nie filmik
P.S. Apropo kotków to tak sie składa, zę w mojej piwnicy kocica ma małe kociątka i tego...
P.S. 2. Może i do wyj🤬ia, ale na pewno nie filmik
alexiejowic napisał/a:
To jest sadol czy portal dla pedofilów? Bo nie wiem czy sp🤬alać
Dla pedofilów, możesz śmiało zostać.
Mariusz2662 napisał/a:
A teraz Pedofile. C🤬je w dlon...
Nie zmieścisz mi się do ręki...