Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2025-06-05, 17:02 1
@psyhepl: Stare odmiany środkowoeuropejskie to tak, bo często są agresywne, ale teraz prawie nikt już takich nie trzyma. Głównie Krainki, Buckfasty, niektórzy jeszcze Włoszki, te odmiany są praktycznie pozbawione agresji wobec człowieka. Ja tam zresztą lubię dostać strzała od czasu do czasu, fajnie puchnę od tego. Kiedyś jak dostałem w czubek fujary to spuchnął mi tak, że zaspokoiłbym klacz, a nawet jedną z tych obrzydliwych kurew bywających na hardzie.
Zgłoś
darek1234 2025-06-05, 18:03
Argeusz napisał/a:

@: Stare odmiany środkowoeuropejskie to tak, bo często są agresywne, ale teraz prawie nikt już takich nie trzyma. Głównie Krainki, Buckfasty, niektórzy jeszcze Włoszki, te odmiany są praktycznie pozbawione agresji wobec człowieka. Ja tam zresztą lubię dostać strzała od czasu do czasu, fajnie puchnę od tego. Kiedyś jak dostałem w czubek fujary to spuchnął mi tak, że zaspokoiłbym klacz, a nawet jedną z tych obrzydliwych kurew bywających na hardzie.

Pod warunkiem, że by stanął
Zgłoś
Konto usunięte 2025-06-05, 19:27
@darek1234: No przy klaczy na pewno
Zgłoś
nowystary 2025-06-05, 23:29 2
Argeusz napisał/a:

Nigdy nie uciekajcie, ucieczka to ukazanie słabości i strachu, uciekając jesteś w oczach zwierzęcia przegranym. Tyłem się wycofujcie. Ucieczka wskazana jest tylko jeśli chodzi o osy, szerszenie i obsranych meneli chcących cię przytulić.

to chyba za mało słoni na sadistiku widziałeś
Zgłoś
Konto usunięte 2025-06-06, 1:26
@nowystary: No, możliwe.
Zgłoś