📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Nigdy nie uciekajcie, ucieczka to ukazanie słabości i strachu, uciekając jesteś w oczach zwierzęcia przegranym. Tyłem się wycofujcie. Ucieczka wskazana jest tylko jeśli chodzi o osy, szerszenie i obsranych meneli chcących cię przytulić.
"Mam skuter ale szybciej sp🤬zielę na piechotę"
Pffff xD
Z dwojga złego chyba czasem lepiej być przegranym niż zostać mokrą plamą w próbie udowodnienia że jest inaczej.
Pffff xD
Z dwojga złego chyba czasem lepiej być przegranym niż zostać mokrą plamą w próbie udowodnienia że jest inaczej.

To dużo świadczy że nawet inteligentne zwierzęta jak słonie nienawidzą motoseksualistów.
Intelektualne mistrzostwo. Sp🤬zielać na piechotę mając skuter na wyposażeniu. Może biedak nie wiedział, że skuterem można w miarę sprawnie zawrócić i zmienić kierunek jazdy o 180 stopni.
Podczas ucieczki w pewnym momencie było widać cień słonia. Oj można się osrać.
Co się stało ze słoniem? Zniknął, czy to ta słynna stuczna ynteligencja?
Argeusz napisał/a:
Nigdy nie uciekajcie, ucieczka to ukazanie słabości i strachu, uciekając jesteś w oczach zwierzęcia przegranym. Tyłem się wycofujcie. Ucieczka wskazana jest tylko jeśli chodzi o osy, szerszenie i obsranych meneli chcących cię przytulić.
A pszczoły też?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie