Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:17
1_u54 Wczoraj 15:57 1
dlaczego pracownik nie mial kasku?!
Zgłoś
woolaloo Wczoraj 16:05 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xdrt Wczoraj 16:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
seba1804 Wczoraj 16:19 2
na miejscu dziadka jeszcze bym podał złamasa o zbicie szyby
Zgłoś
worms84 Wczoraj 16:29 1
Gdyby nie fart iż zdąrzył zapakować się na stopę było by po człowieku.Dziad do wora wór do rzeki.
Zgłoś
zbynekmaslanka Wczoraj 16:45 2
Serio powinno być prawojazdy wydawane max np. do 65 roku życia. Miałem takiego sąsiada dziadka, ledwo chodził, i jeszcze mniej chyba widział i słyszał. Wsiadał do malucha i na jedynce jechał chyba z pół kilometra zanim zmienił bieg. Nei wiem jak on dostał to prawo jazdy, to były dawne czasy,
Zgłoś
BazantSzary Wczoraj 16:49 2
Zgłoś
the_mask Wczoraj 17:24
Będzie musiał to rozchodzić...
Zgłoś
KrzysztofJarzyna Wczoraj 18:38
Czas reakcji mohera zza rogu- około 24 sekundy
Zgłoś
Pszeszczep_muzgu Wczoraj 20:42 1
Zgłoś
No1Else Wczoraj 20:46
Zgłoś
Antekson Wczoraj 20:56 1
Właśnie dzisiaj miałem wielkie czyszczenie przedniej szyby w aucie (od środka!) bo parę razy pod słońce nic nie widziałem. Myśłałem, że od środka się nie brudzi ale jednak. Nie wiem, czy to od oddechu pasażerów czy od puszczania powietrza na szybę, ale różnica po czyszczeniu jest ogromna. W większości przypadków tego nie widać ale pod pewnym kątem padającego światła można mieć niezłą niespodziankę i się strachu najeść, a więc polecam innym.
Zgłoś
ufok Wczoraj 21:30 3
Zgłoś
bobchik Wczoraj 21:37 3
Zgłoś
lis Wczoraj 22:51
@REsadER

kliknąłem w obrazek jakby miał się filmik odpalić :|
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem