Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bul_od_bytu 2024-05-17, 0:56
smc napisał/a:

J🤬 to.
Polski Pracownik chce ode mnie 200-300zł za godzinę. Branża specjalistyczna, praca fizyczna. Chcą k🤬a zarabiać jak prawnik po aplikacji...
Z czym do ludzi, robię kosztorys na 480 tysięcy, a tu kryzys puka do drzwi... Takie oferty sam wyrzucam do kosza, żeby się nie poniżać gdy na moich oczach zrobi to klient.
Dawajcie więcej ukrów, oni są bardziej ludzcy i pozwolą mi utrzymać firmę. Pracują tak jak ja i mają takie same wymagania jak ja. Naprawdę Z nimi jest mi po drodze...

Szukaj do roboty takich z komornikiem na głowie. Umowa na minimalną, reszta w ramach premii uznaniowej i obniżysz koszty, a pozyskaną "nadwyżkę" będziesz mógł rzucić sępom jak się zaczną burzyć po jakimś czasie. Po kontrakcie takich do odstrzału i tak w kółko. Korpo robią podobnie cały czas tylko dostawiają słupa podwykonawcę aby nie odbierać telefonów od komornika.
Niestety w PL największym wrogiem Polaków jest nasze własne państwo, które pracę opodatkowuje jak najdroższe dobro (obowiązkowy zus+podatek to 32% dochodu brutto na UoP)
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-05-17, 2:01
smc napisał/a:

J🤬 to.
Polski Pracownik chce ode mnie 200-300zł za godzinę. Branża specjalistyczna, praca fizyczna. Chcą k🤬a zarabiać jak prawnik po aplikacji...
Z czym do ludzi, robię kosztorys na 480 tysięcy, a tu kryzys puka do drzwi... Takie oferty sam wyrzucam do kosza, żeby się nie poniżać gdy na moich oczach zrobi to klient.
Dawajcie więcej ukrów, oni są bardziej ludzcy i pozwolą mi utrzymać firmę. Pracują tak jak ja i mają takie same wymagania jak ja. Naprawdę Z nimi jest mi po drodze...

Ne płacz, bo cię okradnę

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Caanonierka 2024-05-17, 2:37 2
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:

Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!

To się sąd rozpędził,bo "murzyn" to nazwa antropologiczna,jak Eskimos,np...Czy Eskimosów też będziemy przepraszać,jak im ię coś ubrda?😜Cytat antropologiczn y z netu:

"Klasyfikacja Cuviera
Klasyfikacja zaproponowana przez Cuviera została wykorzystana przez kolejnych naukowców. W roku 1947 E.A. Hooton zaproponował podział ludzkości na trzy odmiany, które podzielił dalej na podrasy zasadnicze, podrasy złożone i typy mieszańców. Do pierwotnych ras odmiany czarnej Hooton zaliczył[2]:

Murzynów afrykańskich (Murzyni leśni)
Murzynów nilotyckich
Negrytów (Pigmeje)"-

-przy czym Georges Cuvier ( 1769-1832 )-to uczony,ZOOLOG!...😜😜😜

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-17, 7:28 1
Bul_od_bytu napisał/a:

(obowiązkowy zus+podatek to 32% dochodu brutto na UoP)

Pomyliłeś się. Nie 32 a 37%
Zgłoś
Vindizel 2024-05-17, 7:37 1
guliusz napisał/a:

Tylko dziękować Tuskowi po stokroć .

starej podziękuj że polski od włoch nie możesz odróżnić. Gówna od szczoteczki. Dupy od c🤬y. Pieniędzy od srajtaśmy.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-05-17, 9:21 1
biegu86 napisał/a:

A to sk🤬ysyny. Masz piwko odemnie. Polska dla Polaków.

Wierzysz w bajki jakiegoś upośledzonego patusa?
Zgłoś
Ziomee22 2024-05-17, 9:37 1
guliusz napisał/a:

Tylko dziękować Tuskowi po stokroć .

i innym niemiaszkom
Zgłoś
minions 2024-05-17, 10:26
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:

Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!

na drugi raz połamiesz mu ręce, wyrok będzie niższy.

podpis użytkownika

Lets Burn!
Zgłoś
guliusz 2024-05-17, 14:50
Vindizel napisał/a:

starej podziękuj że polski od włoch nie możesz odróżnić. Gówna od szczoteczki. Dupy od c🤬y. Pieniędzy od srajtaśmy.

Za to potrafię rozpoznać Tuskofila na odległość

Zgłoś
blokershk 2024-05-17, 16:25 1
Teraz płacz i lament a na głosowaniu ku chwale tuska(tfu) już były lepsz PISiory a nie foldojcz.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-05-17, 18:49
No i co, piękne nagranie pokazujące postępowość, same zabiedzine kobiety i dzieci.
Zgłoś
darek1234 2024-05-17, 19:27 1
guliusz napisał/a:

No to w takim razie dziękować po stokroć tym drugim.
PS.
Ucałuj tego swojego Tuska w ten niemiecki Chełm

Ucałuj swojego pedałka Kaczorka w samego anala, bardzo to lubił kiedyś i może mu przypomnisz piękne czasy?

viking19 napisał/a:

no niby tak, ale przyznam że już nie mogę patrzeć na te filmiki.
mam dość tych zdziczałych agresywnych zwierzaków z Afryki.
marzy mi sie Europa nie wiem, może np. z lat 60 albo 70's.
c🤬j wie co zrobić, by znowu było w miarę spokojnie, i kolorowo.
"kolorowo" nie tak jak teraz. xD

To są filmiki specjalnie wpuszczane do sieci, żeby siać zamęt. Jak długo żyję i jak wiele zwiedziłem to nigdy podobnych zadym nie widziałem. Wrzucają je proruSSkie trolle, żeby straszyć ludzi i skłócać społeczeństwa. Jak coś podobnego zobaczysz wtedy napisz, ale obawiam się, że przez najbliższe 20 lat może raz się uda zaliczyć taką scenę
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-05-18, 17:43
darek1234 napisał/a:

Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w c🤬j dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak c🤬j o tym wiesz, bo jesteś tylko troll

chyba lewaczku coś ci się poprzestawiało w tej głowie , chodz wy już dawno lewusy odpłyneliście.
Zgłoś
darek1234 2024-05-19, 0:17
Ppoolicjjaaa napisał/a:

chyba lewaczku coś ci się poprzestawiało w tej głowie , chodz wy już dawno lewusy odpłyneliście.

Głupi jesteś i na pewno pisowczyk, bo pamięć zerowa
Zgłoś
Dżoana38 2024-05-19, 15:55
Że jakaś sycylijska mafia nie zrobi z tym ścierwem porządku!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie