👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ile tam kultury... performens na zywo na ulicy dla wszystkich, nie to co ta dzika Polska

Zaściankowa polska jak zawsze 100lat za murzynami, moze nasz premier Con Don w końcu to zmieni i będziemy w prawdziwej czarnej......"ełropie"

kaczortasior napisał/a:
Takie byki i żeby cz🤬chom wpindolu nie spuścili ...
Widziałeś film z tym hitlerowcem-policjantem atakującym tych, którzy chcieli przywracać porządek?
No to widocznie to już światowe i praworządni boją się bandytów - tych z Afryki i tych w mundurach...
Te naczelne mają jakiś odruch by wszędzie gdzie się pojawią robić od razu taki sam chlew jak ich murzyńskich bantustanach.
Co za zj🤬e zwierzęta
Co za zj🤬e zwierzęta
kaczortasior napisał/a:
Takie byki i żeby cz🤬chom wpindolu nie spuścili ...
"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Cz🤬ch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.
guliusz napisał/a:
Tylko dziękować Tuskowi po stokroć .
Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w c🤬j dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak c🤬j o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie.
Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!

guliusz napisał/a:
Tylko dziękować Tuskowi po stokroć .
Tak bo to Tusk rządził ostatnie 8 lat i nawpuszczal ich do Polski,ogarnij się deklu
riddick1773 napisał/a:
"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Cz🤬ch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.
trudne slowo fakt "autochton" lepiej trzymac sie znanego slownictwa, np. koleś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie