Ile tam kultury... performens na zywo na ulicy dla wszystkich, nie to co ta dzika Polska

Zaściankowa polska jak zawsze 100lat za murzynami, moze nasz premier Con Don w końcu to zmieni i będziemy w prawdziwej czarnej......"ełropie"

kaczortasior napisał/a:
Takie byki i żeby cz🤬chom wpindolu nie spuścili ...
Widziałeś film z tym hitlerowcem-policjantem atakującym tych, którzy chcieli przywracać porządek?
No to widocznie to już światowe i praworządni boją się bandytów - tych z Afryki i tych w mundurach...
Te naczelne mają jakiś odruch by wszędzie gdzie się pojawią robić od razu taki sam chlew jak ich murzyńskich bantustanach.
Co za zj🤬e zwierzęta
Co za zj🤬e zwierzęta
kaczortasior napisał/a:
Takie byki i żeby cz🤬chom wpindolu nie spuścili ...
"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Cz🤬ch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
guliusz napisał/a:
Tylko dziękować Tuskowi po stokroć .
Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w c🤬j dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak c🤬j o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
darek1234 napisał/a:
Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w c🤬j dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak c🤬j o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
No to w takim razie dziękować po stokroć tym drugim.
PS.
Ucałuj tego swojego Tuska w ten niemiecki Chełm
Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie.
Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."