Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kaczortasior 2024-05-16, 19:14 54
Takie byki i żeby cz🤬chom wpindolu nie spuścili ...
Zgłoś
guliusz 2024-05-16, 19:15 69
Tylko dziękować Tuskowi po stokroć .
Zgłoś
RoboCat 2024-05-16, 19:20 15
Ile tam kultury... performens na zywo na ulicy dla wszystkich, nie to co ta dzika Polska
Zgłoś
cesarz1982 2024-05-16, 19:22 31
Zaściankowa polska jak zawsze 100lat za murzynami, moze nasz premier Con Don w końcu to zmieni i będziemy w prawdziwej czarnej......"ełropie"
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-16, 19:26 12
kaczortasior napisał/a:

Widziałeś film z tym hitlerowcem-policjantem atakującym tych, którzy chcieli przywracać porządek?
No to widocznie to już światowe i praworządni boją się bandytów - tych z Afryki i tych w mundurach...
Zgłoś
Manolito666 2024-05-16, 19:41 11
Rudy c🤬j sprowadzi nam największe człekopodobne odpady...
Zgłoś
C................y 2024-05-16, 20:02 38
Zgłoś
Caanonierka 2024-05-16, 20:10 38
guliusz napisał/a:

:_)

Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-05-16, 20:26 16
Te naczelne mają jakiś odruch by wszędzie gdzie się pojawią robić od razu taki sam chlew jak ich murzyńskich bantustanach.
Co za zj🤬e zwierzęta
Zgłoś
riddick1773 2024-05-16, 20:29 6
kaczortasior napisał/a:

"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Cz🤬ch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.

podpis użytkownika

C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
darek1234 2024-05-16, 20:44 25
guliusz napisał/a:

Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w c🤬j dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak c🤬j o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
Zgłoś
guliusz 2024-05-16, 21:03 24
darek1234 napisał/a:

Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w c🤬j dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak c🤬j o tym wiesz, bo jesteś tylko troll

No to w takim razie dziękować po stokroć tym drugim.
PS.
Ucałuj tego swojego Tuska w ten niemiecki Chełm
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-05-16, 21:04 18
Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
pazuzu 2024-05-16, 21:27 28
guliusz napisał/a:

Tak bo to Tusk rządził ostatnie 8 lat i nawpuszczal ich do Polski,ogarnij się deklu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie