📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haaa, byłem niedaleko i ta ulewa mnie też dopadła. Piwko za Tool'a.

Wczasy nad Bałtykiem. Drożej jak za granicą a pewności co do pogody nigdy nie ma
Mieszkam nad morzem i nie mogę zrozumieć co sprowadza tutaj ludzi z gór jeżeli mają np. do Chorwacji tyle samo kilometrów co do Bałtyku, ceny prawie te same (albo i większe), pogoda raz jest a raz nie ma, w niektórych kurortach syf i patologia, woda zimna że nie da się wejść.

Ta burza była zajebista. Wywaliło prąd w Świnoujściu, Międzyzdrojach, Wolinie i w połowie Szczecina + powstały trąby powietrzne. W moment wszystko było zalane, a najlepsze jest to, że agregatory wywaliło i na straży pożarnej, i w szpitalu

@urbanvo A słuchałeś kiedyś Toolbox'a? Tobie polecam serdecznie, Ewa Wachowicz.
Przynajmniej będą mieli co opowiadać do końca życia, a nie chwalić się ile gier na tatusiowego iphona ściągnęli podczas wakacji.
miedzyzdroje jedna z najbardziej przereklamowanych miejscowosci nadmorskich.
NastyRascal napisał/a:
miedzyzdroje jedna z najbardziej przereklamowanych miejscowosci nadmorskich.
szczerze Ci powiem, że gówno tam wiesz. Chcesz to jeździj z całą warszawką do trójmiasta i już. Akurat ja w Międzyzdrojach byłem z rodziną 7 lat z rzędu i nigdy się tam nie nudziłem. Atrakcji jest bardzo dużo, plaża zarąbista tylko dalej trzeba pójść troszkę żeby tego zgiełku nie było i kopy ludzi. Złego słowa o tym miasteczku powiedzieć nie mogę, buraczarstwo się zdarza czasami ale mniej niż w trójmieście. Dla rodziny miejsce idealne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie