Zanim ktoś zacznie narzekać na Peugeoty: w każdym aucie, które jest na niskim biegu (bez ręcznego) stanie się to samo po przekręceniu kluczyka.
Dlatego wolę automat, możesz dać dziecku kluczyk i nic nie ma prawa się stać (tak długo jak pedałów nie sięga oczywiście).
Zanim ktoś zacznie narzekać na Peugeoty: w każdym aucie, które jest na niskim biegu (bez ręcznego) stanie się to samo po przekręceniu kluczyka.
C🤬ja prawda. W autach z systemem antydown, trzeba wcisnąć sprzęgło, inaczej nie odpali.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZanim ktoś zacznie narzekać na Peugeoty: w każdym aucie, które jest na niskim biegu (bez ręcznego) stanie się to samo po przekręceniu kluczyka.
Są takie, co wymagają wciśniętego sprzęgła, aby przekręcenie kluczyka dało jakiś efekt.
Co ty p🤬lisz? Trzeba kluczyk trzymać !
podpis użytkownika
takie tam bez konkretówpodpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Niech ktos mi jeszcze raz wyjasni sapanie znawcow i mechanikow, ze trzeba zostawiac na biegu? Cale zycie zostawiam na luzie + reczny,
Bo po
1. Mniejsza szansa ruszyć na ręcznym.
2. Jeszcze ci nie zamarzła linka, ale wszystko przed tobą

A kierownik z filmiku to debil, nie wiem po co chciał odpalać silnik nie siedząc za kierownicą.