👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim ktoś zacznie narzekać na Peugeoty: w każdym aucie, które jest na niskim biegu (bez ręcznego) stanie się to samo po przekręceniu kluczyka.

UrlichUrwich napisał/a:
Zanim ktoś zacznie narzekać na Peugeoty: w każdym aucie, które jest na niskim biegu (bez ręcznego) stanie się to samo po przekręceniu kluczyka.
Dlatego wolę automat, możesz dać dziecku kluczyk i nic nie ma prawa się stać (tak długo jak pedałów nie sięga oczywiście).
Jest 12 minut po północy, walę piwo i nie sądziłem, że tak się uśmieję! Zdrowia!
Lubię to napięcie wiszące w powietrzu i niepewność - gość robi to co miliony innych ludzi ale wiem że zaraz coś jebnie, tylko jak zgadnąć z której strony i co...
UrlichUrwich napisał/a:
Są takie, co wymagają wciśniętego sprzęgła, aby przekręcenie kluczyka dało jakiś efekt.
Internet daje wspaniałą możliwość podziwiania ludzkiej głupoty. Tyle lat jeżdżę samochodem i nie wpadłem na to, że można go ur🤬amiać nie znajdując się w środku.
podpis użytkownika
takie tam bez konkretów
Niech ktos mi jeszcze raz wyjasni sapanie znawcow i mechanikow, ze trzeba zostawiac na biegu? Cale zycie zostawiam na luzie + reczny, raz na 5 lat naciagnac trzeba linke i wszystko jest ok.
Siriuz napisał/a:
Niech ktos mi jeszcze raz wyjasni sapanie znawcow i mechanikow, ze trzeba zostawiac na biegu? Cale zycie zostawiam na luzie + reczny,
Bo po
1. Mniejsza szansa ruszyć na ręcznym.
2. Jeszcze ci nie zamarzła linka, ale wszystko przed tobą

A kierownik z filmiku to debil, nie wiem po co chciał odpalać silnik nie siedząc za kierownicą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie