Trąbaliński stracił rodzinę w wypadku komunikacyjnym.
Łajzy jak ludzie umierają się cieszycie a jak zwierzeta płaczecie... alebo znieczulica całkowita jak nie to wyp🤬alac
Słonie są wysoko zorganizowanymi rodzinnie zwierzętami... opłakują swoich bliskich, czuwają przy umarłych, dotykają, jakby głaskały... Wracają do nich.
Codziennie się przekonuję, że zwierzęta mają więcej uczuć w sobie, niz większość ludzi...
podpis użytkownika
Ani IXI, ani OMO,Śmiejecie się z ludzkich nieszczęść,ale jak słoń zjedzie do bazy to płaku,płaku. Jesteście j🤬ymi popaprancami. Bambinisci i krypto zoofile. J🤬 was.
Ciebie pewnie interesują sprawy i dramaty życiowe cz🤬chów 🤦 Może kiedyś zobaczymy ciebie na sadisticu i też będziemy się śmiać z twojego nieszczęścia 🤪 Jeb się również Dendrofilu😂
Już lecimy.
Tak,klepnij się w łeb śmieszny poj🤬cu. Może,a może zobaczą ciebie i będą się śmiać. Takiego z🤬ba również nie oszczędza,bo niby czemu? Zabolało śmieszny, człowieczku,co nie? Wiem,że mam tu do czynienia z jednym z tych oszołomów co za pieskiem skoczą w ogień,a drugiego człowieka utopili by w łyżce wody. Żałosny śmieć.
Co znaczy śmierć 1 człowieka lub 1mln ludzi w skali światowej? nic bo każdy ma to w dupie😉a słoni jest mało więc szkoda 😂Nie wiem co ma mnie boleć bo chyba twoja głupota😂 Ludzie którzy wskakują w ogień dla ratowania zwierząt mają tego czego ty mieć pewnie nigdy nie będziesz i twój żywot jest bardziej prymitywny niż sądzisz 🤪 Jedź do Afryki i ratuj murzynów bo pieprzysz głupoty dzieciaku
A gdzie napisałam, że nie? Odniosłam się do zwierząt, nie do ludzi.
Słonie akurat są wyjątkiem w świecie zwierząt.
Chyba jeszcze małpy wykazują związek emocjonalny ze swymi zmarłymi.
Napisałaś że zwierzęta mają więcej uczuć od ludzi.
podpis użytkownika
wyje wyje wyj🤬e mam