Oczywiście mój komentarz nie miał na celu obrazy kozojebców... A może miał.

Ta, Słowianie, a jaką masz pewność "słowianienie" że twoi przodkowie tysiąc lat temu nie byli tymi którzy przyjechali nawracać tych p🤬lonych Słowian? Masz na to jakiś dowód? Zdjęcie albo się nie wydarzyło...
Jaką masz pewność, że byli w ogóle Polakami?
A tak inną drogą co rozumiesz przez określenie Słowianin? To według Ciebie ktoś kto biega wokół ogniska i wydziera ryja do światowita? Czemu Słowianin, czyli np. Rusek albo Polak nie może modlić się do krzyża?
PS: Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.
Obrazek
Ta, Słowianie, a jaką masz pewność "słowianienie" że twoi przodkowie tysiąc lat temu nie byli tymi którzy przyjechali nawracać tych p🤬lonych Słowian? Masz na to jakiś dowód? Zdjęcie albo się nie wydarzyło...
Jaką masz pewność, że byli w ogóle Polakami?
A tak inną drogą co rozumiesz przez określenie Słowianin? To według Ciebie ktoś kto biega wokół ogniska i wydziera ryja do światowita? Czemu Słowianin, czyli np. Rusek albo Polak nie może modlić się do krzyża?
PS: Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.
A masz na to zdjęcia, że się wydarzyło? Jakiś Adaś (pedalskie imię, dlatego pewnie stworzył mu kobietę, żeby przestał mu się do dupy dobierać).
A wiesz czemu nie powinien modlić się do krzyża? Bo nasze (słowiańskie) wierzenia mówią o czymś innym - poczytaj sobie i nic tam nie ma o darciu ryja dookoła ogniska, powoli odradzają się różne ruchy neopogańskie... ale... to na innym portalu na sadolu to trzeba rzucić jakąś k🤬ą i git

podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.
C🤬jowo Ci idzie trollowanie.

podpis użytkownika
Post mortem per rectum

youtube.com/watch?v=lQ4HONuvsUE (probowalem wgrac, ale nie weszłeś.)

Sluchasz muzyki 'tanecznej' - o boze, przecie tylko metal jest najlepszy ;o
Sadze , ze rzad... - ty j🤬y lewaku ;o
Bo Polska.. - a zobacz jak maja w Niemczech.
SADOL <3
Ale co ja tam mogę powiedzieć jak jestem agnostykiem.
Pozdrawiam Gimbo-ateistów
podpis użytkownika
Nie mam czasuZa to Tobie torlling idzie zajebiście "napastowanie moderacji zdjęciami swoich genitaliów w damskich majtach"

podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

A masz na to zdjęcia, że się wydarzyło? Jakiś Adaś (pedalskie imię, ....
Prooooszę.

A Adam to nie jest pedalskie imię bo
Adam Mickiewicz, Adam Małysz, Adam Asnyk itp itd.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!