Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
G................7 2013-08-17, 21:50 20
U nas póki co boją sie bardziej odp🤬lać, bo wiedzą, że Polacy to nie takie francuskie i angielskie p🤬dy i że załapaliby u nas porządny oklep ryja. Tak jak w Rosji czy na Ukrainie, ale obawiam się, że jeżeli to kurewstwo będzie się rozpleniało tak jak do tej pory, to i do nas napłynie to całe ciapate gówno.

Oczywiście mój komentarz nie miał na celu obrazy kozojebców... A może miał.
Zgłoś
p................2 2013-08-17, 21:55
po co chrzcić cygana?
Zgłoś
I................o 2013-08-17, 22:25 5

Ta, Słowianie, a jaką masz pewność "słowianienie" że twoi przodkowie tysiąc lat temu nie byli tymi którzy przyjechali nawracać tych p🤬lonych Słowian? Masz na to jakiś dowód? Zdjęcie albo się nie wydarzyło...

Jaką masz pewność, że byli w ogóle Polakami?

A tak inną drogą co rozumiesz przez określenie Słowianin? To według Ciebie ktoś kto biega wokół ogniska i wydziera ryja do światowita? Czemu Słowianin, czyli np. Rusek albo Polak nie może modlić się do krzyża?

PS: Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.
Zgłoś
sard 2013-08-17, 22:41 15
UltorMatrix napisał/a:

Obrazek

Ta, Słowianie, a jaką masz pewność "słowianienie" że twoi przodkowie tysiąc lat temu nie byli tymi którzy przyjechali nawracać tych p🤬lonych Słowian? Masz na to jakiś dowód? Zdjęcie albo się nie wydarzyło...

Jaką masz pewność, że byli w ogóle Polakami?

A tak inną drogą co rozumiesz przez określenie Słowianin? To według Ciebie ktoś kto biega wokół ogniska i wydziera ryja do światowita? Czemu Słowianin, czyli np. Rusek albo Polak nie może modlić się do krzyża?

PS: Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.

A masz na to zdjęcia, że się wydarzyło? Jakiś Adaś (pedalskie imię, dlatego pewnie stworzył mu kobietę, żeby przestał mu się do dupy dobierać).

A wiesz czemu nie powinien modlić się do krzyża? Bo nasze (słowiańskie) wierzenia mówią o czymś innym - poczytaj sobie i nic tam nie ma o darciu ryja dookoła ogniska, powoli odradzają się różne ruchy neopogańskie... ale... to na innym portalu na sadolu to trzeba rzucić jakąś k🤬ą i git
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-08-17, 22:43 45
UltroMatrix napisał/a:

Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.

C🤬jowo Ci idzie trollowanie.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
b................3 2013-08-17, 22:52 3
@up no je p🤬le za sam nick nalezy sie piwo
youtube.com/watch?v=lQ4HONuvsUE (probowalem wgrac, ale nie weszłeś.)
Zgłoś
M................h 2013-08-17, 22:57 8
Ahh.. za to kocham sadola... chrzescijanin? O blee.. nie... tylko nie on..
Sluchasz muzyki 'tanecznej' - o boze, przecie tylko metal jest najlepszy ;o
Sadze , ze rzad... - ty j🤬y lewaku ;o
Bo Polska.. - a zobacz jak maja w Niemczech.

SADOL <3
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-08-17, 22:57 1
Wiara to dobry system do trzymania ludzi w kupie, szkoda, że znalazło się kilku twórców tego systemu... Dzisiaj wiara często zastępuje politykę...

Ale co ja tam mogę powiedzieć jak jestem agnostykiem.

Pozdrawiam Gimbo-ateistów

podpis użytkownika

Nie mam czasu
Zgłoś
damni 2013-08-17, 22:57 3
@~Szafa_Srająca
Za to Tobie torlling idzie zajebiście "napastowanie moderacji zdjęciami swoich genitaliów w damskich majtach"
Zgłoś
P................r 2013-08-17, 23:07
@ UltorMatrix C🤬jowo slaby trolling
Zgłoś
Hrodgar 2013-08-17, 23:08 14
Słowianie nie przyjmą islamu, bo za c🤬ja nie odmówią sobie piwka, wódki, i golonki .

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
I................o 2013-08-17, 23:15 2
sard napisał/a:

A masz na to zdjęcia, że się wydarzyło? Jakiś Adaś (pedalskie imię, ....

Prooooszę.

A Adam to nie jest pedalskie imię bo
Adam Mickiewicz, Adam Małysz, Adam Asnyk itp itd.
Zgłoś
Sick_Stick 2013-08-17, 23:18 12
Islam nie wejdzie do Polski, bo mamy za niskie socjale. Dziękuje, dobranoc.

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
S................s 2013-08-17, 23:44
J🤬 islam i tyle w temacie .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie