Chmielu to czysty teoretyk. I wy też, pójdźcie sobie na marsz niepodległości i zobaczycie jakie asy z wami będą szły. To już nie jest patriotyzm.
konto usunięte
2012-09-16, 14:06
layout tej stony faktycznie mówi jakby sami nie rozumieli co robią
konto usunięte
2012-09-16, 19:03
konto usunięte
2012-09-17, 2:35
No nie moge. Co to kurna za zwyczaj, ze kolejny cwiercinteligent nie mogacy wypowiedziec jednego zdania bez mlaskniecia, pierwsze co robi po przeczytaniu/obejrzeniu czegokolwiek od razu bierze sie za nagwyrywanie swojej wypowiedzi. Pomijam kwestie antify, ta moda na vlogerow strasznie mnie irytuje.
@up
W ogóle to ameryke odkrył, że są to chuligani, przeciez z góry wiadomo, że takie ugrupowania to jest chuliganka.
djpaczu94 napisał/a:
Chmielu to czysty teoretyk. I wy też, pójdźcie sobie na marsz niepodległości i zobaczycie jakie asy z wami będą szły. To już nie jest patriotyzm.
A czym jest wg ciebie patriotyzm? Chętnie przeczytam
Problemem z definicją patriotyzmu jest to, że... Ciężko wyodrębnić konkretną definicję. Ogólnie można powiedzieć, że jest to miłość do ojczyzny, ale teraz pytanie w jaki sposób przedstawić tą miłość. Dla każdego patriotyzm ma różne definicje. Dla mnie jest to poszanowanie dziedzictwa narodowego, historii, hymnu, godła, czczenie świąt, głoszenie wydarzeń, z których możemy być dumni, dbanie o przyszłość narodu polskiego, bronienie suwerenności, która jest nam stopniowo odbierana i jeszcze długo by wymieniać. Nie popieram działań "naszego" rządu, działań środowisk lewicowych i większości wartości odnoszących się do "unowocześniania" naszego społeczeństwa. Jestem konserwatystą i twierdzę, że większość prób unowocześniania społeczeństwa zaprowadzi nas do czarnej dupy