Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rejtan 2012-09-15, 19:39 32
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 19:53 9
"lewacki chuligan o miękkich r🤬ach" za*ebiste !
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 20:04 5
co to za nowa wyrocznia internetu?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 20:06
Ogólnie się z tobą zgadzam, ale od 4:20 wrzucasz jakiś wywód o 'antyfaszystach', którzy twierdza, że jesteś homofobem, bo nie zachwycasz się gejostwem. Na stronie antify nic nie ma o tym kto jest homofobem, albo rasistą, albo czymś innym...Dlaczego uważasz, że oni uznali by Ciebie za homofoba, bo się nie zachwycasz gejostwem? Nie jestem pewien czy to jest tak do końca...
W każdym razie ta koncepcja walki to jakiś gruby bełkot...Cała antifa to jest gruby bełkot.
Zgłoś
siwybis 2012-09-15, 20:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-09-15, 20:21 42
zatizdig napisał/a:

od 4:20 wrzucasz jakiś wywód o 'antyfaszystach', którzy twierdza, że jesteś homofobem, bo nie zachwycasz się gejostwem. Na stronie antify nic nie ma o tym kto jest homofobem, albo rasistą, albo czymś innym...Dlaczego uważasz, że oni uznali by Ciebie za homofoba, bo się nie zachwycasz gejostwem? Nie jestem pewien czy to jest tak do końca...

Z grubsza ja to rozumiem w ten sposób, że gdyby się ktoś Cię zapytał czy popierasz walkę homosiów o swoje "prawa" i odpowiedź byłaby przecząca możesz zostać nazwany homofobem, nietolerancyjnym i takie tam inne hasełka, które lewica lubi rzucać na prawo i lewo w kierunku ludzi, którzy mają IMO ten zdrowy światopogląd.
Ogólnie rzecz biorąc jeśli się 2 kolesi kuta w zaciszu swojego domku i się tym nie obnosi to jest OK. Ale jeśli zaczynają wmawiać jakie to jest wspaniałe, że chcą dodatkowych praw, adopcji dzieci itd, no to tutaj już mam ochotę kilka lewackich mord rozwalić.
Żyjemy w czasach, w których popieranie i szerzenie tolerancji w stosunku do gejów jest uważane za prawidłowe, natomiast szerzenie treści patriotycznych oraz potępianie działań lewicowych uważane jest za objaw faszyzmu...
Jebłem posta!
Zgłoś
djpaczu94 2012-09-15, 20:26 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-09-15, 20:31 36
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 21:01 16
Zgłoś
PlenerPłocki 2012-09-15, 21:15 2
Antifa w mojej ocenie ląduje tam gdzie ONR NOP i inne MW. W worku z napisem Ścierwo.
Wszystko co skrajne niszczy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 21:16 5
Podstawowy problem z ansyfą polega na tym, że jak się takiego spytasz czym się różni faszyzm od nazizmu, nacjonalizmu, rasizmu i patriotyzmu, to po zmuszeniu wszystkich trzech szarych komórek* do kosmicznego wysiłku, nazwie cię homofobem.

------------
*Właściwie dwóch - pierwsza będzie próbować rozgryźć znaczenia słów, druga naprowadzi je na słowo klucz - "F.A.S.Z.Y.Z.M.", a trzecia gdzieś pobłądzi i będzie myślała o seksie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 21:17 2
z miłą chęcią obejrzałabym recenzję stron bhpoland.org i redwatch.info, tudzież innych opozycyjnych antifie np. NOP czy ONR, w wykonaniu autora.
Zgłoś
ququ 2012-09-15, 21:23
antifa łowcy hiva
Zgłoś
vniveri25 2012-09-15, 21:26
Wreszcie ktoś konkretny na Youtube.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem