I co, mam dać piwo tylko dlatego, że jestem Słowianinem?? C🤬jowe wykonanie, brak jakiegokolwiek przekazu. Niech gnije w poczekalni..
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
"Peoples"? Liczba mnoga liczby mnogiej? Do tego, nie są tam pokazane słowianki... Na pewno jest dziewczę francuskiej urody, które nic ze Słowianami nie ma wspólnego

@up ludy, pani lingwistko. Słowiańskie ludy. Nie słowiańskie ludzie. Słowiańskie ludy.
"Nie lekceważ nigdy nas..."

To powinno być hymnem Euro2012

podpis użytkownika
Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochać...
No i jak zawsze! Facet zap🤬la w znoju by dać kobiecie dobra doczesne, trenuje by obronić koietę, a ona co robi? Mizdrzy się do każdego błyszczącego szkiełka - tym razem obiektywu.

@up
ujadasz jakbys zazdroscil, kobietry takie juz sa i to powoduje, ze mamy ochote je dymac.
ujadasz jakbys zazdroscil, kobietry takie juz sa i to powoduje, ze mamy ochote je dymac.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
John Deere napisał/a:
Nie wiem czy wiecie, ale Słowianie byli rudzi.
Nie słucham!

truchel napisał/a:
Po urodzie widać, że niemal same Polki.
![]()
Pamiętaj. W Polsce nie ma brzydkich kobiet, tylko pozostałości po zaborach.
@John Deere
Chyba Ci się z Irolami poj🤬o
Chyba Ci się z Irolami poj🤬o
podpis użytkownika
You must die I alone am best

@Karola_Strausburger
Powiedział to amerykanin, który wychował się w kraju w, którym Amerykanin to nie narodowość.
Bycie dumnym Polakiem to bycie dumnym z osiągnięć przodków, historii i wyczynów.
Powiedział to amerykanin, który wychował się w kraju w, którym Amerykanin to nie narodowość.
Bycie dumnym Polakiem to bycie dumnym z osiągnięć przodków, historii i wyczynów.