👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Peoples"? Liczba mnoga liczby mnogiej? Do tego, nie są tam pokazane słowianki... Na pewno jest dziewczę francuskiej urody, które nic ze Słowianami nie ma wspólnego

@up ludy, pani lingwistko. Słowiańskie ludy. Nie słowiańskie ludzie. Słowiańskie ludy.

@up
ujadasz jakbys zazdroscil, kobietry takie juz sa i to powoduje, ze mamy ochote je dymac.
ujadasz jakbys zazdroscil, kobietry takie juz sa i to powoduje, ze mamy ochote je dymac.

John Deere napisał/a:
Nie wiem czy wiecie, ale Słowianie byli rudzi.
Nie słucham!

truchel napisał/a:
Po urodzie widać, że niemal same Polki.
![]()
Pamiętaj. W Polsce nie ma brzydkich kobiet, tylko pozostałości po zaborach.

@Karola_Strausburger
Powiedział to amerykanin, który wychował się w kraju w, którym Amerykanin to nie narodowość.
Bycie dumnym Polakiem to bycie dumnym z osiągnięć przodków, historii i wyczynów.
Powiedział to amerykanin, który wychował się w kraju w, którym Amerykanin to nie narodowość.
Bycie dumnym Polakiem to bycie dumnym z osiągnięć przodków, historii i wyczynów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie