The only 'B' word you should call a woman is "Beautiful" cause bitches like it when you call them beautiful.
Jak nie rozumiesz to
Jedyne słowo "B", które powinieneś nazwać kobietą jest "Piękne", powodować suki jak to, kiedy nazywasz je pięknymi.
Mam nadzieję że pomogłem.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
tak samo bez sensu po ang, jak z google translatora
jedyne slowo na "P", którym powinieneś określać kobiety to "piękna". P🤬dy lubią kiedy nazywa się je pięknymi.
posiadanie mózgu nie boli.
Na "B" to Biedny jesteś bo zapomniałeś polskiej pisowni
Oponka=
Pragnę stwierdzić iż gogle tuman nie posiada mózgu, więc nijak nie może go użyć.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
k................k
2017-05-25, 5:03
aż mi zajady popękały
Oponka napisał/a:
jedyne slowo na "P", którym powinieneś określać kobiety to "piękna". P🤬dy lubią kiedy nazywa się je pięknymi.
posiadanie mózgu nie boli.
pięknie napisane piękna Oponko
@up dziękuję, ale za jeden komplement nie pozwolę ci op🤬lić mojego k🤬sa :*
hahaha @Oponka ty "P"
Posiadanie nie boli ale uzywanie moze powodowac klopot. Ty, ty, ty zapasowa zimowko od poloneza.
Bitch to nie p🤬da. Lubie jak tak czasem ktoś chce komuś dojebac a sam ma zerowe pojęcie.
R................i
2017-05-25, 23:05
@LuzaQ Wiemy, że Bitch to Suka, tylko wtedy w dosłownym tłumaczeniu jak to pierwsze ten kawał nadal by nie miał sensu. Zastąpienie suki p🤬dą sprawia, ze żart jest całkowicie rozumiany nawet po polsku.
A................p
2017-05-26, 8:32
Cytat:
Jak nie rozumiesz to
আপনি বুঝতে পারছেন না করে।
আপনি যৌনসঙ্গম
Jedyne słowo na "D" jakiego możesz użyć w stosunku do kobiety to "DAMA", dz🤬ki(dupeczki) lubią jak się je tak nazywa
podpis użytkownika
==============================================