W rosyjskim mieście Błagowieszczeńsk SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej. Panu młodemu grozi do 10 lat więzienia, panna młoda jest świadkiem w sprawie, a para spędzi miesiąc miodowy w areszcie śledczym."
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:18
pazuzu napisał/a:
pazuzu napisał/a:
stanowski "wkręcił" tyłu ludzi bo nikogo nie zdziwiło że współpracuje z pis. Prawdziwy prank to by się udał jakby ludzie się nabrali że współpracuje z lgbt albo lewicą.
Stanowski nie jest lewackim pajacem dlatego wkrętka w tamtą stronę by nie przeszła...
mariusz3pl napisał/a:
Stanowski nie jest lewackim pajacem dlatego wkrętka w tamtą stronę by nie przeszła...
No właśnie, czyli wkręta w stronę pisu nie była udana bo jak widać i tak wszyscy sądzą ze jest powiązany z pisem
Ale Stanowski brał morze kasy od pisu, stąd jest milionerem. To szmata pisowska.
pazuzu napisał/a:
No właśnie, czyli wkręta w stronę pisu nie była udana bo jak widać i tak wszyscy sądzą ze jest powiązany z pisem
Była bo łyknęli a łyknęli bo tak jak wcześniej napisałem.
[ Dodano 2024-08-07, 22:58 ]
smc napisał/a:
Ale Stanowski brał morze kasy od pisu, stąd jest milionerem. To szmata pisowska.
Eeetam ocean
Fajnie wyszło z tym cytatem w opisie filmu.
"SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej"
zamiast
"podczas ceremonii ślubnej SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia"
Na wstępnie czytamy "pazuzu napisał" i wtedy ma to sens.
"SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej"
zamiast
"podczas ceremonii ślubnej SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia"
Na wstępnie czytamy "pazuzu napisał" i wtedy ma to sens.
Podczas ceremonii napadł czy podczas ceremonii aresztowali ? Czy jedno i drugie
pazuzu napisał/a:
... oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej...
Napadł na przechodnia podczas ślubu... Ten przechodzień to chyba ktoś ważny....
pazuzu napisał/a:
oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej
Ja się zastanawiam, jak on dał radę podczas ceremoni ślubnej napaść na jakiegoś przechodnia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie