Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pazuzu 2025-06-12, 20:23 5
Serio nadal kogoś to oburza bo dwóch facetów jest razem? Co w tym strasznego? Kogo obchodzi kto z kim się spotyka? Serio zazdrościcie bo się kochają? Czy w czym macie problem?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-12, 20:27 4
pazuzu napisał/a:

Serio nadal kogoś to oburza bo dwóch facetów jest razem? Co w tym strasznego? Kogo obchodzi kto z kim się spotyka? Serio zazdrościcie bo się kochają? Czy w czym macie problem?

Ze sobą mają problem. Też by chcieli, ale konserwatywne poglądy i religia nie pozwalają. Więc włącza się syndrom psa ogrodnika, co sam nie może i drugiemu nie pozwoli.
Zgłoś
Jacson 2025-06-12, 21:13
sothis napisał/a:

Pracuje w handlu.
Przyszedl klient, no taki full pedałowy gej. No widać, ze w mordzie miał więcej k🤬sów niż ja frytek, a zdarza mi sie oj🤬 2kg smażonych ziemniorów z dosiadu.
Ruchy takie wicie, te machniecia ręką, chód jakby sie starał zeby odbyt nie wypadł a jednocześnie strasznie go coś swedziało.
Ze 40lat.
Szminka k🤬a na ryju i polakierowane paznokcie.
Mam dane to dla beki z kumplami zrobiliśmy research.
Lekarz specjalista, żona, trojka dzieci.
Także widzicie, pozory mylą.
Ci z nagrania może też mają żony i dzieci a to jest inscenizacja na potrzeby jakiegoś spektaklu? XD

Taaa...sobie tak tłumacz, że to frytki były
Zgłoś
skoc92 2025-06-12, 21:17 11
darek1234 napisał/a:

No tak, tradycja katolicka Za kasę ta tradycja katolicka zrobi wszystko

Tam jest protestantyzm nie katolicyzm
Zgłoś
Heliar 2025-06-12, 21:36 8
darek1234 napisał/a:

No tak, tradycja katolicka Za kasę ta tradycja katolicka zrobi wszystko

Protestancka nie Katolicka

Edit: o k🤬a ale się tu kryptogejów namnożyło.
Zgłoś
modified1 2025-06-12, 21:49 1
Szczerze to czemu kogokolwiek to ma interesować ;d
Zgłoś
sothis 2025-06-12, 22:01 2
Jacson napisał/a:

Taaa...sobie tak tłumacz, że to frytki były

Fakt, tu mnie masz. Czasem talarki.
Ale jeśli miałeś na myśli cos innego... No cóż, ciekawe co Ci przyszło na myśl i dlaczego
Zgłoś
ProVVe 2025-06-12, 22:33 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ale wiecie, sadole, że nie musicie ich r🤬ać? Oni was też nie. Więc w czy problem? Ukryte pragnienia, których się wstydzicie, wypieracie i nienawidzicie?
Jest takie powiedzenie, że w innych ludziach najbardziej nie lubimy naszych własnych wad. Więc jak, któremu śni się po nocach, że obciąga koledze pytonga? Nie musicie odpowiadać, po prostu pomyślcie.

Dlatego to ty jesteś mentalnie fe🤬ym i nigdy tego nie zrozumiesz. Obciągaj, dawaj dupy skoro to twoje powołanie i obrona swoich upodobań, ale najlepiej "idz stont" z kamieniami w kieszeniach szukać głębokiej wody. Marne wypociny i próba przekonania innych do debilnych racji... Zawsze uwazam to za żałosne... Jeszcze trochę i będziesz brał pazuzu do papy, zeby pokazać jakie to fajne i normalne.

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
SławomirSulej 2025-06-12, 22:59 6
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-12, 23:03 3
sothis napisał/a:

Pracuje w handlu.
Przyszedl klient, no taki full pedałowy gej. No widać, ze w mordzie miał więcej k🤬sów niż ja frytek, a zdarza mi sie oj🤬 2kg smażonych ziemniorów z dosiadu.
Ruchy takie wicie, te machniecia ręką, chód jakby sie starał zeby odbyt nie wypadł a jednocześnie strasznie go coś swedziało.
Ze 40lat.
Szminka k🤬a na ryju i polakierowane paznokcie.
Mam dane to dla beki z kumplami zrobiliśmy research.
Lekarz specjalista, żona, trojka dzieci.
Także widzicie, pozory mylą.
Ci z nagrania może też mają żony i dzieci a to jest inscenizacja na potrzeby jakiegoś spektaklu? XD

Za tym może się kryć tragedia tej kobiety (bo niedor🤬ana), wieczne kłótnie, dysfunkcyjna rodzina, nieszczęśliwe dzieci itp. Może gdyby nie musiał udawać heteryka, to zamiast nieszczęśliwej żony miałby szczęśliwego męża, a baba znalazła by sobie jakiegoś samotnego, heteroseksualnego sadola. I wszystkim byłoby lepiej. Pomyślcie tylko.
Zgłoś
takamahi 2025-06-12, 23:25 6
Ani mnie to grzeje, ani ziębi. Homoseksualizm w wydaniu męskim brzydzi mnie na tyle że przewijam filmy jak dwóch pedałów się mizia, Jak by mnie jacyś, o ile w ogóle, zaprosili na taki ślub to bym nie poszedł. Ale nie przeszkadza mi że tacy ludzie są i sobie biorą śluby byle bym nie musiał w tym uczestniczyć (nawet jako widz) i byle by dzieci nie mogli adoptować. Reszta mi wisi. Żyj i daj żyć.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Ania6969 2025-06-12, 23:29 5
Byłam kiedyś z gościem, który po roku związku przyznał się, że jest bi. Okazało się, że bardziej kręci go wsadzanie męskiej pięści w żopu, niż wkładanie w c🤬kę. Poj🤬e chłopy, do pieca z nimi 🤟🏻
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-12, 23:33 1
JoSeed napisał/a:

Hmm. Muszą się mocno kochać, bo ten ruszowy dramatyczny pasztet... 🤔

Może ma ciasny odbyt
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-12, 23:37 2
JoSeed napisał/a:

Hmm. Muszą się mocno kochać, bo ten ruszowy dramatyczny pasztet... 🤔

Marudzisz, po prostu ma słaby makijaż🙂

[ Dodano 2025-06-12, 23:39 ]
Ania6969 napisał/a:

Byłam kiedyś z gościem, który po roku związku przyznał się, że jest bi. Okazało się, że bardziej kręci go wsadzanie męskiej pięści w żopu, niż wkładanie w c🤬kę. Poj🤬e chłopy, do pieca z nimi 🤟🏻

Czekaj, czekaj. Czemu piszesz o pięści a nie o penisie? 🤔
Zgłoś
trawa 2025-06-12, 23:46 1
"pierdłem,żygłem i wyszłem,bo pedalstwa nie zniesę"

[ Dodano: 2025-06-12, 23:56 ]
1maniek1 napisał/a:

Hitler w niektórych aspektach miał rację :d

Ba,w niektórych aspektach był geniuszem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie