Pracuje w handlu.
Przyszedl klient, no taki full pedałowy gej. No widać, ze w mordzie miał więcej k🤬sów niż ja frytek, a zdarza mi sie oj🤬 2kg smażonych ziemniorów z dosiadu.
Ruchy takie wicie, te machniecia ręką, chód jakby sie starał zeby odbyt nie wypadł a jednocześnie strasznie go coś swedziało.
Ze 40lat.
Szminka k🤬a na ryju i polakierowane paznokcie.
Mam dane to dla beki z kumplami zrobiliśmy research.
Lekarz specjalista, żona, trojka dzieci.
Także widzicie, pozory mylą.
Ci z nagrania może też mają żony i dzieci a to jest inscenizacja na potrzeby jakiegoś spektaklu? XD
2kg ziemniaków? P🤬lisz😃
2kg ziemniaków? P🤬lisz😃
No dobra, nie w godzinę xd Ale jak do obiadu lidlową siatkę ziemniorów przerobie na frytki to jest szansa, ze do wieczora zniknie.
Ale najlepsze jest to, ze może kilka kg mam za dużo, ale to kilka a nie kilkanaście czy więcej

A w moim wieku takie jedzenie powinno powodować, ze sie w drzwiach przestanę mieścić xd
Ze sobą mają problem. Też by chcieli, ale konserwatywne poglądy i religia nie pozwalają. Więc włącza się syndrom psa ogrodnika, co sam nie może i drugiemu nie pozwoli.
Zawsze sie zastanawiam czy ludzie twojego pokroju są juz tacy jebnięci czy dostajecie kase za p🤬lenie takich bzdur po internetach 🤦♂️
Pracuje w handlu.
Przyszedl klient, no taki full pedałowy gej. No widać, ze w mordzie miał więcej k🤬sów niż ja frytek, a zdarza mi sie oj🤬 2kg smażonych ziemniorów z dosiadu.
Ruchy takie wicie, te machniecia ręką, chód jakby sie starał zeby odbyt nie wypadł a jednocześnie strasznie go coś swedziało.
Ze 40lat.
Szminka k🤬a na ryju i polakierowane paznokcie.
Mam dane to dla beki z kumplami zrobiliśmy research.
Lekarz specjalista, żona, trojka dzieci.
Także widzicie, pozory mylą.
Ci z nagrania może też mają żony i dzieci a to jest inscenizacja na potrzeby jakiegoś spektaklu? XD
Bo takie jest życie, ci co mają żony i dzieci też op🤬lają pęta kolegom. Żeby życie miało smaczek...