👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ Rufus_0077
ano Kunowice, często tam stawiają to gówno na samym wjeździe. Kilka kilometrów od Słubic
ano Kunowice, często tam stawiają to gówno na samym wjeździe. Kilka kilometrów od Słubic
sauerps napisał/a:
za nękanie tych nierobów i naciągaczy zawsze browar
Moja krew!
Browar za Emila

Shaggy93 napisał/a:
military-zone.sklep.pl/p101,hatsan-125-stg-5-5-mm-quattro-trigger-sas-...
zbadaj sam z 70 m ok przebija puszke przez denko na wylot. trafienie w to szkiełko zneutralizuje takowy fotoradar. ale faktycznie nie pomyślałem że nowe kupią za nasze pieniądze.
Puszka to alu, denko twardsze, ale idzie przebić śrutem przy zasięgu skutecznym, z obiektywem na 100 metrów trzeba mieć niezłe szczęście. Dodatkowo przy 100m już nieźle opada, jak jest wiatr to też potrafi zmienić tor śrutu i wytrącić energie, wypadałoby pobawić się w regulacje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie