👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i co z tego jak to nie dało żadnych efektów? przecież mógł zadzwonić gdzieś "dalej" i załatwić to tak jak trzeba? sam powiedział że teraz pewnie poprzychodzą mandaty a "winni" nie będą świadomi że fotoradar był źle ustawiony... a z tym pouczeniem to sam nie wiem

Mając ten materiał filmowy i będąc na miejscu i to pod rozmowie ze strażnikiem, nie mógł zadzwonić na policje ze zgłoszeniem podejrzenia przestępstwa/wykroczenia?
Ciekawi mnie z jakim to defektem się trzeba urodzić i generalnie w jaki sposób zostać spłodzonym, by z własnej woli zostać czymś tak skrajnie podłym jak funkcjonariusz straży miejskiej/wiejskiej?

To przykre, że każdy półpiśmienny debil może ustawiać fotoradar bez poszanowania zasad jego użytkowania. Rżną kierowców na grubą kasę, nieidługo ochroniarze z Biedronki będą mieli uprawienia do kontroli prędkości w ruchu drogowym. Przecież Straż Miejska nie przechodzi żadnych testów ze znajomości przepisów itp. Tam idą ci, którzy nie dostali się do Policji i kanarów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie