słyszałem że jest moda wśród młodzieży że jada komunikacją miejską i terroryzują otoczenie swoją muzyką z telefonów, co już musi byc irytujące, ale żeby k🤬a śpiewać???
Jak by go przywieść do Polski. Przerobić na masę bitumiczną, to drogi w Polsce były by śpiewające

@ BMW
Ja osobiście myślałem, że jak wychodziły pierwsze komórki z mp3 i dzieci biegały i puszczały muzykę to był szał i minął jak wszystkie nowości. Ale okazuje się, że gimbaza uznała to za tak zajebiście modne, że trzeba to ciągnąć dalej. I idzie taki smark i nap🤬la jakimś c🤬j wie czym ( bo przecież charczy, trzeszczy i c🤬ja słychać).
Ja osobiście myślałem, że jak wychodziły pierwsze komórki z mp3 i dzieci biegały i puszczały muzykę to był szał i minął jak wszystkie nowości. Ale okazuje się, że gimbaza uznała to za tak zajebiście modne, że trzeba to ciągnąć dalej. I idzie taki smark i nap🤬la jakimś c🤬j wie czym ( bo przecież charczy, trzeszczy i c🤬ja słychać).
Ciemnoskóry ??!! Czarny, czarny k🤬a!!!

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
k🤬a mudzin spiewa, wp🤬lic mu, zakneblowac i wyjebac za drzwi
podpis użytkownika
asg2few
po c🤬j tak śpiewa na głos?! jakby nie wiedział, że brzmi idiotycznie
no i kolejny film w pionie... autor filmiku powinien chyba obejrzeć to
Mialem nadzieje, ze dostanie wp🤬l... nie dostał

podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zakończenie bez happy endu
nikt mu nie przyj🤬
bezpowrotnie stracone 52 sekundy życia

Ze śpiewających murzynów to tylko Michael Jackson dawał radę.